FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Køderstatning

Køderstatning til enhver smag

Har du valgt kød fra i din kost? Så er du kommet til det rette sted. Her på Osuma har vi et stort udvalg af køderstatning, hvor du næsten ikke vil bemærke, at der ikke indgår kød i din madlavning. Står du for eksempel og skal lave en klassisk spaghetti bolognese, så kan du med fordel prøve vores Naturli’ køderstatning, som ligner hakket oksekød til en forveksling. På den måde vil du stort set ikke opdage, at det ikke er oksekød, der indgår i din ret.

På Osuma har vi alle ingredienserne til den perfekte bolognese. I vores frugt og grønt afdeling finder du de grøntsager, du skal bruge til den perfekte bolognese. Og i vores frugt og grønt konserves kan du finde mosede, hakkede eller flåede tomater, du kan tilsætte, så sovsen får den rette konsistens. I vores sortiment finder du også rødvine, som kan bruges til at smage bolognese til med. Du kan også vælge en god rødvin, som kan nydes til bolognesen.

Køderstatning hvor du ikke føler, at du går på kompromis

Vores køderstatning sortiment tæller også små snacks såsom veggie bites. Køderstatning skaber pludselige større rammer for at skabe gode vegetariske retter, hvor man ikke føler, at der mangler det sidste element; kød. Og står du og mangler ideer til vegetariske retter, så kan du altid kigge i vores opskrifter, hvor du finder inspiration til mange forskellige spændende retter.

Skal det være ekstra nemt en aften, så byder vores sortiment også på færdiglavede veggie burgere, hvor bøffen naturligvis er lavet af køderstatning. Det eneste du skal gøre er at åbne pakken og varme burgerne inden servering. Nemmere bliver det ikke. Du finder også en masse spændende pålæg, som er vegetarisk. Prøv blandt andet Veggie pålæg med peberfrugt.

Køderstatning til sommerens grill arrangementer

Vores sortiment af køderstatning sørger for, at vegetarerne ikke skal nøjes, når sommerens grill arrangementer melder sig på banen. Fordi med vores udvalg af køderstatning får du veggie pølser, plantebaseret BBQ pølser eller en spinat & ostebøf, der er lige til at smide på grillen. Tjek eventuelt vores grill udstyr ud, hvor du finder alt til grill sæsonen, så du er helt klar, når vejret pludselig tillader at grille.

Bestil alt hvad du skal bruge af køderstatning enten til hverdagsretterne eller til weekendens grill arrangementer, gæstemad m.m. her på Osuma. Vi leverer allerede dagen efter, du har bestilt, med vores dag-til-dag levering. Vi tager også gerne dine gamle kasser med fra din seneste levering, når vi leverer dine nye varer. Så slipper du for at smide dem ud, og vi er sammen med til at genbruge og passe på kloden.