FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Kalvekød

Kalvekød til enhver anledning

Bestil kalvekød til forskellige anledninger hos os. Vi har et bredt udvalg af lækkert kalvekød, og det er kun fantasien der sætter grænser for tilberedning og anretning. Som gæstemad kan vi anbefale vores lækre kalveculotte eller kalve ribeye, som helt sikkert vil være en favorit hos dine weekendgæster eller til andre sammenkomster. Ellers kan vi også anbefale vores kalvegrydesteg, som for eksempel kan serveres med nye asparges og kartoffelsalat.

På vores side kan du finde gode opskrifter på kartoffelsalat m.m., hvor du kan hente inspiration til tilbehør, tilberedning og meget mere til dit kalvekød.

Skal du i gang med at kokkerere en ragout eller et par kalvefrikadeller, så har vi også kalvekød i form af hakket gris & kalv med forskellige fedtprocenter afhængigt af dit behov. Og kalvekødet kommer helt frisk lige fra slagter disken.

Er du mere til svinekød eller lammekød? Så gå på jagt i vores sortiment og find det kød der passer til din smag.

Kalvekød til de klassiske danske retter

Er du lige så vild med det klassiske danske køkken, som vi er? Så er du havnet det rette sted. Blandt vores kalvekød finder du nemlig den populære luksus medister, som er sammensat af gris og kalvekød. Med et par nye kartofler, rødkål og lidt stuvet spidskål, har du en lækkert ret til weekenden.

Men vi vil også gerne tage dig en tur sydpå forbi den tyske grænse, nærmere bestemt Østrig, hvor den berømte Wienerschnitzel som bekendt stammer fra. Og her kan vi naturligvis tilfredsstille dine smagsløg med denne nationalret. Du kan købe wienerschnitzel af kalveinderlår i forskellig vægt fra vores egen slagter her på siden.

Mangler du den perfekt vin til maden? I vores vin sortiment finder du både rødvin, rosévin og hvidvin. Du finder også et hav af andre vine herunder mousserende vine. Du finder vine fra hele verden, så vi har helt sikkert noget til din smag.

Du finder også en masse gode desserter i vores sortiment, hvis du skal have gæster på besøg. Herunder både is og kager.

Vi leverer kalvekød og andre varer lige til døren

Det har aldrig været nemmere at handle ind online. Du skal blot læne dig tilbage derhjemme, gå på opdagelse i vores opskrifter og sortiment, samle dine varer i kurven og gå til check-out. Så pakker vi dine varer og leverer dem lige til døren allerede dagen efter, du har bestilt.

Står du og skal have gæster om fredagen og kommer i tanke om, at du godt kunne tænke dig at servere vores kalvekød sammen med lidt forskelligt tilbehør, så skal du ikke bekymre dig selvom det er torsdag. Skynd dig ind og bestil vores kalvekød m.m., så lover vi hurtig levering. Vi tager også gerne dine gamle kasser med fra din forrige levering, så vi sammen er med til at passe på miljøet. Og så undgår du at skulle smide dem til storskrald.