INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Alt til syltning

Sød og sur syltning

Syltning er en konserveringsmetode, som gør det muligt at forlænge holdbarheden på hele familiens yndlingsfrugt- og grønt. Vælg enten at overhælde grøntsagerne med en sur lage bestående af sukker og eddike, eller henkog frugterne i sukker. Begge metoder er med til at nedsætte pH-værdien i råvaren og hæmme væksten af mikroorganismer. Næsten alt kan syltes – frugt, grøntsager, nødder, ja sågar kød – det kun din fantasi, som sætter grænsen.

Undgå madspild med syltning

Syltning blev typisk brugt i gamle dage for at sikre, at man fortsat kunne få mad på bordet i løbet af vinterhalvåret. Heldigvis er dette ikke en bekymring for de fleste danske familier i dag, men det skal ikke afholde dig fra at kaste dig ud i syltningens kunst. Det er nemlig en helt fantastisk måde at tilføre et syrligt præg til ens yndlingsretter og samtidig undgå madspild!



Opskrift på basissyltelage:

Ingredienser: 1 dl sukker 1 dl vand 2 dl eddike 10 stk. peberkorn 3 stk. laurbærblade

Sukker, vand, eddike, peberkorn og laurbærblade kommes i en gryde. Koges op ved svag varme indtil sukkeret opløses. Tag gryden af blusset og lad lagen afkøle inden brug.