FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område
 • intro
  De 5 Gaarde Frijsenborg Herregårdskyllinger – danske kvalitetskyllinger – det gode kyllingeliv.
  På Frijsenborg gårde har vi siden 1998 produceret Frijsenborg Herregårdskyllinger til hele Danmark. Produktionsformen er løbende tilpasset og udbygget med fokus på at forbedre dyrevelfærden og hensynet til miljøet. Som en af de eneste producenter, har vi bygget verandaer på staldene, så kyllingerne har adgang til overdækkede udearealer. Frijsenborg Biogasanlæg producerer gas af restaffald fra kyllingestalene, så intet går til spilde – vi tænker hele vejen rundt.

Kylling

Tilbehør

 • DANSK KVALITETSKYLLING
  De 5 Gaarde Frijsenborg Herregårdskylling er 100% rent dansk kyllingekød i særklasse – helt fri for lage og andet unødvendigt fyld.
  GO' PLADS & FRISK LUFT
  Alle vores kyllinger vokser op på Frijsenborgs gårde under gode forhold, som vi kan stå inde for. De går frit rundt i en tør og varm stald med fast døgnrytme og adgang til overdækkede udearealer. De skraber i træspåner og spagnum, der er et skånsomt og behageligt underlag for kyllingerne, og de har naturligvis fri adgang til foder og vand.
  URTER FRA EGNE SKOVE
  De 5 Gaarde Frijsenborg Herregårdskyllinger fodres med en specielt udviklet foderblanding baseret på majs og hvede samt urter fra egne skove. Denne foderblanding, samt adgang til rodemateriale i form af græsballer, giver en saftig og lækker kvalitetskylling med en god kødstruktur og masser af smag.
  GRØNT KREDSLØB MED EGET BIOGASANLÆG
  Frijsenborg Biogas fra 2016 er det nyeste tiltag i vores produktion, hvor miljøet har høj prioritet. Foder og strøelse fra produktionen af kyllinger omdanner vi til gas - eller lader det indgå i en produktion af gødning. Gassen er ISCC-certificeret og bruges til opvarmning - derfor er der ikke noget affald, som skal destrueres.