FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område
 • intro
  Frijsenborg Herregårdskyllinger – danske kvalitetskyllinger – det gode kyllingeliv.
  På Frijsenborg har man drevet landbrug i over 300 år og generationers erfaring og sund fornuft har skabt grobund for et veldrevet, moderne og bæredygtigt landbrug. Frijsenborg Herregårdskyllingerne vokser op på Frijsenborgs gårde under gode forhold. Her opdrættes de med god plads og deres egen veranda, hvor de kan gå ud og få frisk luft. Kyllingerne opdrættes uden brug af antibiotika. Miljøet har en høj prioritet i Frijsenborgs måde at drive landbrug på. På Frijsenborg Biogas omdannes strøelsen fra Frijsenborgs kyllingestalde til gas sammen med halm og afgrøder fra egne marker. Restproduktet fra biogasanlægget bruges til at gøde markerne med. Det handler om en mere grøn tankegang og hensynet til naturen, hvor en minimering af CO2 spiller en helt central rolle.

Kylling

Tilbehør

 • DANSK KVALITETSKYLLING
  Frijsenborg Herregårdskylling er 100% rent dansk kyllingekød i særklasse – helt fri for lage og andet unødvendigt fyld.
  GO' PLADS & FRISK LUFT
  Alle vores kyllinger vokser op på Frijsenborgs gårde under gode forhold, som vi kan stå inde for. De går frit rundt i en tør og varm stald med fast døgnrytme og adgang til overdækkede udearealer. De skraber i træspåner og spagnum, der er et skånsomt og behageligt underlag for kyllingerne, og de har naturligvis fri adgang til foder og vand.
  URTER FRA EGNE SKOVE
  Frijsenborg Herregårdskyllinger fodres med en specielt udviklet foderblanding baseret på majs og hvede samt urter fra egne skove. Denne foderblanding, samt adgang til rodemateriale i form af græsballer, giver en saftig og lækker kvalitetskylling med en god kødstruktur og masser af smag.
  GRØNT KREDSLØB MED EGET BIOGASANLÆG
  Frijsenborg Biogas fra 2016 er det nyeste tiltag i vores produktion, hvor miljøet har høj prioritet. Foder og strøelse fra produktionen af kyllinger omdanner vi til gas - eller lader det indgå i en produktion af gødning. Gassen er ISCC-certificeret og bruges til opvarmning - derfor er der ikke noget affald, som skal destrueres.