FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Betaling og forbrugersikkerhed

Når du handler hos Osuma.dk, kan du være helt sikker på, at vi behandler dine oplysninger sikkert. Vi efterlever alle de krav, som Pengeinstitutternes Betalings-Systemer (Nets) stiller til betalingssikkerheden. Vi følger desuden de danske forbrugerorganisationers retningslinjer for internethandel.

Sikker betaling

På Osuma.dk kan du betale med dit dansk udstedte Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro eller Forbrugsforeningen. Sikkerheden er bedre, end når du handler i en almindelig butik. Du har fx ingen selvrisiko ved misbrug, og du kan afvise en forkert betaling.

Vores betalingsløsning er krypteret og sikkerhedsgodkendt af Nets. Dine betalingskortinformationer bliver sendt direkte til Nets via en krypteret forbindelse og opbevares ikke af Osuma.dk.

Osuma.dk anvender 3D-Secure for din sikkerhed. Handler du derfor med Dankort, VISA eller Mastercard vil du blive bedt om at godkende dit køb via en SMS kode. Koden er en engangskode som vil blive sendt til det mobilnummer som er tilknyttet det anvendte betalingskort. Er du i tvivl om du har tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort kan du kontakte din bank.

Vi hæver tidligst pengene dagen efter, at du har modtaget dine varer.

Alle priser er i danske kroner, inklusive moms og afgifter.

Gem kort

Du har mulighed for at gemme kort oplysning ved aktivt at afkrydste dette ifbm. med betaling. Kort oplysningerne bliver ikke gemt hos Osuma.dk men hos DIBS, dog gemmer vi de sidste 4 tal. Du kan til enhver tid slette kortoplysningerne igen under 'mit osuma'.

Ingen spam

Du modtager ikke uopfordret elektronisk reklame (spam) fra Osuma.dk. Du kan vælge at tilmelde dig Osuma.dk's nyhedsbrev, som indeholder vigtig information om fx. levering og bestilling, samt opskrifter og gode tilbud. Du kan til enhver tid let afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Fortrolig behandling af informationer

Osuma.dk sælger ikke kundeinformationer, og vi deler generelt set ikke dine kontaktdata med andre. Læs om Osuma.dk's persondatapolitik her.

Hvis du har spørgsmål til sikkerheden, er du velkommen til at kontakte Osuma.dk på kundeservice@osuma.dk.