INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Betaling og forbrugersikkerhed

Når du handler hos Osuma.dk, kan du være helt sikker på, at vi behandler dine oplysninger sikkert. Vi efterlever alle de krav, som Pengeinstitutternes Betalings-Systemer (Nets) stiller til betalingssikkerheden. Vi følger desuden de danske forbrugerorganisationers retningslinjer for internethandel.

Sikker betaling

På Osuma.dk kan du betale med dit dansk udstedte Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro eller Forbrugsforeningen. Sikkerheden er bedre, end når du handler i en almindelig butik. Du har fx ingen selvrisiko ved misbrug, og du kan afvise en forkert betaling.

Vores betalingsløsning er krypteret og sikkerhedsgodkendt af Nets. Dine betalingskortinformationer bliver sendt direkte til Nets via en krypteret forbindelse og opbevares ikke af Osuma.dk.

Vi hæver tidligst pengene dagen efter, at du har modtaget dine varer.

Alle priser er i danske kroner, inklusive moms og afgifter.

Ingen spam

Du modtager ikke uopfordret elektronisk reklame (spam) fra Osuma.dk. Du kan vælge at tilmelde dig Osuma.dk's nyhedsbrev, som indeholder vigtig information om fx. levering og bestilling, samt opskrifter og gode tilbud. Du kan til enhver tid let afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Fortrolig behandling af informationer

Osuma.dk sælger ikke kundeinformationer, og vi deler generelt set ikke dine kontaktdata med andre. Læs om Osuma.dk's persondatapolitik her.

Hvis du har spørgsmål til sikkerheden, er du velkommen til at kontakte Osuma.dk på telefon +45 70201722 eller via e-mail på kundeservice@osuma.dk.