FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

INFORMATION OM CORONAVIRUS

Du kan handle på Osuma.dk, som du plejer trods Corona-situationen. Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme udsolgte varer, erstatninger, kø i kundeservice og muligvis forsinkelser på leverancerne. Det bleklager vi,i så fald, meget, men håber på din forståelse.

Vil du undgå fysisk kontakt? Det løser vi i hele landet

Er du i karantæne, eller ønsker du blot at undgå fysisk kontakt med buddet som leverer dine dagligvarer, kan du fortsat trygt og sikkert få leveret dine dagligvarer af Osuma.dk.

Som altid, pakkes dine dagligvarer forsvarligt i emballage og kan stilles uden for døren, hvis du ikke er hjemme ved levering eller ikke ønsker fysisk kontakt med fragtmanden.

Uanset interval eller leveringsdag, beder vi dig blot skrive i leveringskommentaren i forbindelse med din bestilling, at du ønsker, at vi sætter varerne ved døren.

Du er også altid velkommen til skrive til os på kundeservice@osuma.dk.

Kan Coronavirus smitte gennem mad og emballage?

Nej. Fødevarestyrelsen oplyser, at det er usandsynligt, at man kan blive smittet med Coronavirus gennem mad og ved at røre ved fødevareemballage. Vores samarbejdsbutikker, som fortsat pakker dine varer, er nu underlagt særligt strenge krav, for at sikre den rette hygiejne.

Få flere informationer her