FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Læs om vores mange varer og deres friskhedsgaranti - Osuma.dk

Garanti for friske varer - eller pengene retur

Mange frygter for at bestille dagligvarer online, fordi de ikke selv kan udvælge deres varer. Osuma.dk garanterer, at du altid får friske varer, der er i overensstemmelse med vores friskhedsgaranti. Varerne pakkes hos Kvickly og SuperBrugsen, som modtager friske forsyninger hver dag og transporteres herefter i vores egne køle- og frysebiler, eller via en samarbejdspartner, der kan leve op til Osuma.dks høje standard. På denne side er en udspecificering af, hvilken holdbarhed, vi garanterer på de forskellige produktgrupper. Husk: Er du ikke tilfreds, får du pengene retur!

Bemærk venligst, at friskhedsgarantien er 1 dag kortere ved levering om mandagen samt ved højtider som jul og påske.

Vores friskedsgaranti inkluderer naturligvis, at vi lever op til samtlige krav og lovgivning på markedet for dagligvarer. Du får på forsiden direkte adgang til både Osuma.dks og den pågældende pakkebutiks smileys fra Fødevarestyrelsen.

frame

Mejeriprodukter

Osuma.dk garanterer til enhver tid min. 5 dages holdbarhed på mejeriprodukter fx yoghurt, creme fraiche, fløde, mælk mv. og min. 7 dage(inkl. leveringsdagen) på æg. Pasteuriserede æg kan holde sig i min. 5 dage(inkl. leveringsdagen). Undtaget er dog discount mælkeprodukterne fx X-tra mælk, hvor vi garanterer min. 3 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen) samt mejeriprodukter købt til mandagslevering, hvor garantien er 1 dag kortere end normalt.

frame

Frugt & grønt

Frugt & grønt pakkes af vore uddannede pakkere i supermarkedet, som ved hver bestilling nøje udvælger din frugt og dine grøntsager - således gennemgår frugterne et kvalitetscheck ved pakningen. Selvfølgelig kan der ske menneskelige fejl og skulle det ske, forsøger vi at rette op på det ved, at du kan sende varerne retur, hvis du ikke er tilfreds med dem.

frame

Kød og fjerkræ

Vi køber vores kød- og slagtervarer hos SuperBrugsen og Kvickly, som er kendt for høj kvalitet. Butikkerne har deres egen slagterafdeling, der giver mulighed for ekstra godt kød i sortimentet. Derfor kan vi på disse varer garantere min. 3 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen). Fjerkræ har ligeledes min. 3 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen). Ifølge lovgivningen stemples friskhakket kød med sidste salgsdag samme dag som det er hakket. Det kan holde sig 24 timer fra det klokkeslæt, som er angivet på pakken. Osuma.dk garanterer desuden min. 3 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen) på detailpakket kød. Detailpakket kød er forsynet med opbevaringsanvisning samt dato for sidste anvendelsesdag. Bemærk dog, at garantien er en dag kortere ved mandagslevering.

frame

Brød

På Osuma.dk har du mulighed for at købe både friskbagt bagerbrød samt det traditionelle brød, du kender fra de fysiske supermarkeder. Bagerbrødet skal typisk benyttes umiddelbart efter modtagelsen, hvorfor vi på disse produkter garanterer en holdbarhed på 24 timer. På det øvrige brød garanteres 4 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen). Bemærk dog, at garantien er en dag kortere ved mandagslevering.

frame

Ost og pålæg

Vores sortiment af ost og pålæg er bredt - vi har alt, hvad hjertet begærer. Da vi også her kan drage fordel af SuperBrugsen og Kvicklys gode kvalitet, kan vi garantere minimum 5 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen) på alle produkter inden for ost og pålægsprodukter. Bemærk dog, at garantien er en dag kortere ved mandagslevering.

frame

Frisk frugtjuice

I supermarkedets køler finder du friskpresset frugtjuice - derfor er det selvfølgelig også i Osuma.dks sortiment, hvor vi har flere forskellige varianter af både appelsin og andre former for juice. Når du køber frisk frugtjuice på Osuma.dk, garanterer vi minimum 7 dages holdbarhed(inkl. leveringsdagen). Bemærk dog, at garantien er en dag kortere ved mandagslevering.

frame

Tørvarer

Tørvarer har traditionelt længere holdbarhed end de øvrige produkter. Derfor kan vi også garantere længere holdbarhed på disse. Vores tørvaresortiment tæller flere tusinde varetyper. Disse strækker sig helt fra konservesprodukter over mel og gryn til kaffe, te og lignende. Disse varer, garanterer vi, kan holde sig i min. 30 dage.

frame

Frosne produkter

I frysedisken finder du alverdens forskellige bær- og grøntsagsblandinger, brød, supper, isprodukter og meget andet. Da disse produkter befinder sig på frost - og i øvrigt holder temperaturen under hele transporten - kan vi garantere, at de kan holde sig i 30 dage.

Færdigsalater og C-Måltidsmarked

Coops C-salater og C-Måltidsmarked er frisklavede retter og tilbehør fra hele verden, der gør det nemt at spise godt i en travl hverdag. Maden laves bl.a. af Kvicklys og SuperBrugsens egne slagtere og kokke fra Cofoco og Meyers. Osuma.dk garanterer min. 1 dags holdbarhed på disse varer(inkl. leveringsdagen).

Jeg har fået varer, der ikke var tilfredsstillende

Osuma.dk's kundeservice vil med glæde hjælpe dig, hvis du har fået varer, du ikke er tilfreds med. Du kan kontakte os på kundeservice@osuma.dk.

Afhængig af situationen vil du kunne få dine penge tilbage eller få udstedt et tilgodehavendebevis, som du kan bruge i forbindelse med en senere bestilling.