FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Det er desværre ikke muligt at kontakte os pr. telefon i øjeblikket grundet ekstraordinær stor travlhed. Du kan med fordel chatte med os på hjemmesiden eller sende en mail på kundeservice@osuma.dk. Vi beklager mange gange for ulejligheden.
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Kontakt Osuma.dk

Adresse

Osuma.dk ApS

Vestergade 5b

8000 Aarhus C

CVR: 38 29 31 09

Kundeservice

Har du spørgsmål i forbindelse med bestilling eller levering af dine varer, kan du kontakte Osuma.dks kundeservice via e-mail: kundeservice@osuma.dk eller via vores chat som du finder på hjemmesiden nederst til højre.

Åbningstider:

Man-fre: 9:00 - 20:00

Lør-søn: Lukket

E-mail: kundeservice@osuma.dk

Telefonbestilling

Har du ikke mulighed for at bestille dine dagligvarer online, så har vi gjort det muligt for dig at bestille over telefonen. Administrationsgebyr kr. 25,00.

Du bedes sikre dig at dit betalingskort er opsat til at kunne modtage SMS-kode i forbindelse med at verificere din ordre. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit betalingskort er sat op til dette kan du kontakte Nets https://www.nets.eu/dk-da/kundeservice

Åbningstider:

Man-fre: 08:30 - 16:00

Lør-søn: Lukket

Telefon: 70 22 27 77

Job hos Osuma.dk

Er du jobsøgende, og vil du gerne sende Osuma.dk en jobansøgning, kan du gøre det på nedenstående mail:

E-mail: job@osuma.dk

Fakturering

Har du et spørgsmål i forbindelse med en modtaget faktura, kan du henvende dig til Osuma.dks kundeservice på e-mail: kundeservice@osuma.dk

Åbningstider:

Man-fre: 9:00 - 20:00

Lør-søn: Lukket