INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Osuma Erhverv
INDKØBSKURV ()
 

letfrokost

Frokostordning til erhverv

Letfrokost er et frokosttilbud der tilbyder en nem og billig frokostordning, så I kan bruge tiden på noget vigtigere end at handle ind. Vi sørger for en lækker og varieret frokost til dig og dine kolleger og Osuma.dk leverer den direkte til jeres kontor - det er helt enkelt.

Frokostkasser

Oplys hvor mange personer der skal være med i frokostordningen og vælg hvilken frokostkasse, I ønsker at modtage - så leverer vi en lækker og varierende frokost til jer, en til to dage om ugen. Minimum antal tilmeldte til ordningen er 4 personer. Ønsker I samtidig at bestille eksempelvis drikkevarer eller frugt, skal I blot informere os om det, når I bestiller, så leverer vi det sammen med jeres frokost. Læs mere om hvilke frokosttyper I kan vælge imellem nedenfor.

frame

Klassisk frokost

Klassisk frokost består af rugbrød med danske pålægsklassikkere. Hertil leverer vi endvidere friske grøntsager og krydderurter der passer til en god håndmad. Eksempelvis, purløg, agurk og tomat. Prisen for den klassiske frokost er ca. 25,00 kr. pr. person om dagen.

frame

Økologisk frokost

Den økologiske frokostkasse består udelukkende af økologiske varer. Dette kunne eksempelvis være lækkert brød med økologiske varianter af danske og udenlandske pålægsklassikere fx. pølser, postejer og æg samt friske grøntsager og krydderurter der passer til. Prisen for økologisk frokost er ca. 30,00 kr. pr. person om dagen.

frame

Grøn frokost

Den grønne frokostvariant er til dem der ønsker sig en let og sundere frokost. Kassen består primært af lækre salater, brød, dressinger samt frisk kød eller fisk og indholdet varierer efter årstiden. Prisen for den grønne frokost variant er ca. 30,00 kr. pr. person om dagen.

frame

Tilvalg til frokostordningen

Tilvalg til letfrokost.dk-ordningen kunne typisk være vand, sodavand, kaffe eller frugt - til møder eller medarbejdere. Hvis du ønsker andet, kan du altid kontakte os pr. telefon for at høre om mulighederne.

Levering

Levering følger de samme priser, som Osuma.dks øvrige leveringspriser:

Varekøb for over 400,00 kr. (+ 49,00 kr.)

Varekøb for over 1200,00 kr. (Gratis levering)

Sådan bestiller du:

  • 1. Ring til Osuma.dk på telefon 7020 1722 og bestil eller hør mere.
  • 2. Vælg frokosttype og oplys antal personer der skal være med i ordningen.
  • 3. Vælg eventuelle ekstra varer fx vand, sodavand, frugt eller kaffe.
  • 4. Oplys leveringsadresse og betalingsdetaljer.
  • 5. Dine varer bliver leveret en til to gange om ugen efter aftale.