FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Få leveret dine dagligvarer direkte til døren

Levering af dagligvarer

Osuma.dk bringer hver dag friske dagligvarer ud til vores kunder i vores egne køle- og frysebiler, eller i termoemballage af en af vores samarbejdspartnere. Leveringsformen afhænger af hvor du bestiller til.

Hvor leverer Osuma.dk?

Osuma.dk samarbejder med udvalgte Kvickly og SuperBrugsen butikker rundt i hele Danmark, for at kunne tilbyde friske dagligvarer til flest mulige kunder. Vi leverer til størstedelen af Danmark (pånær ikke-brofaste øer og enkelte dele af Sjælland).

Hvad koster levering?

Osuma.dk gør det muligt for alle at få leveret dagligvarer direkte til døren – Vi har intet begrænsende mindstekøb. Prisen for levering er som følger:

Dagligvarekøb for under 400,00 kr. (+ 99,00 kr.)

Dagligvarekøb for over 400,00 kr. (+ 49,00 kr.)

Dagligvarekøb for over 1200,00 kr. (Gratis levering)

Ved bestilling samme dag som levering pålægges et gebyr på (+ 20,00 kr.)

Bemærk Kioskvarer (tobak, apotek, lotto, ugeblade og aviser) for +150 DKK pålægges fragtomkostninger.

Leveringsgebyret kan variere afhængigt af fx firma- og kommuneaftaler samt postnummer og pakkebutik.

Hvordan bliver mine varer leveret?

Osuma.dk levering:

Hvis det er Osuma.dks egne chauførrer, der kommer med dine varer, bliver varerne leveret direkte til din hoveddør i frost- og plasticposer. Hvis du ønsker det, kan vores chauffør også pakke varerne ud på dit køkkenbord – eller stille dem direkte i dit køleskab. Du får altså varerne og slipper for den overflødige emballage.

Levering af en af vores samarbejdspartnere:

Bliver dine dagligvarer leveret med vores eksterne leverandør Fønix Transport eller BEST Transport, er varerne pakket i termoemballage med køle- og fryse elementer, så de holder sig friske. Du behøver derfor ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Termoemballagen bliver taget med retur næste gang du får varer. Enkelte varetyper kan dog ikke bestilles i områder med postlevering. Det gælder eksempelvis is, friskbagt bagerbrød og friskhakket kød. Ugeblade og magasiner kan endvidere først bestilles på udgivelsesdagen.

Bestillingsfrister og leveringstidspunkter

For at se leveringstidspunkter og bestillingsfrister i dit område skal du logge ind på din profil, eller med dit postnummer og gå til butikken samt vælge leveringstidspunktet i den grå menu i toppen.