INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
På grund af omlægning til et nyt frostlager hos Coop, vil der desværre være flere udsolgte frostvarer end normalt. Vi beklager eventuelle gener på forhånd.
Klik her
søg
Få leveret dine dagligvarer direkte til døren

Levering af dagligvarer

Osuma.dk bringer hver dag friske dagligvarer ud til vores kunder i vores egne køle- og frysebiler, eller i termoemballage af en af vores samarbejdspartnere. Leveringsformen afhænger af hvor du bestiller til.

Hvor leverer Osuma.dk?

Osuma.dk samarbejder med udvalgte Kvickly og SuperBrugsen butikker i næsten hele Danmark, for at kunne tilbyde friske dagligvarer til flest mulige kunder. Vores geografiske leveringsområde dækker de fleste større byer, samt deres opland og vi udvider hele tiden. Tjek nedenfor om vi leverer i dit område og gå til butikken.

Tjek om Osuma.dk leverer i dit postnummer

Hvad koster levering?

Osuma.dk gør det muligt for alle at få leveret dagligvarer direkte til døren – Vi har intet begrænsende mindstekøb. Prisen for levering er som følger:

Varekøb for under 400,00 kr. (+ 99,00 kr.)

Varekøb for over 400,00 kr. (+ 49,00 kr.)

Varekøb for over 1200,00 kr. (Gratis levering)

Ved bestilling samme dag som levering pålægges et gebyr på (+ 20,00 kr.)

Hvordan bliver mine varer leveret?

Osuma.dk levering:

Hvis det er Osuma.dks egne chauførrer, der kommer med dine varer, bliver varerne leveret direkte til din hoveddør i frost- og plasticposer. Hvis du ønsker det, kan vores chauffør også pakke varerne ud på dit køkkenbord – eller stille dem direkte i dit køleskab. Du får altså varerne og slipper for den overflødige emballage.

Levering af en af vores samarbejdspartnere (fx BFT):

Bliver dine dagligvarer leveret med pakkepost, er varerne pakket i termoemballage med køle- og fryse elementer, så de holder sig friske. Du behøver derfor ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Emballagen bliver taget med retur næste gang du får varer. Enkelte varetyper kan dog ikke bestilles i områder med postlevering. Det gælder eksempelvis is, friskbagt bagerbrød og friskhakket kød. Ugeblade og magasiner kan endvidere først bestilles på udgivelsesdagen.

Bestillingsfrister og leveringstidspunkter

For at se leveringstidspunkter og bestillingsfrister i dit område skal du logge ind på din profil, eller med dit postnummer og gå til butikken samt vælge leveringstidspunktet i den grå menu i toppen.

Bestil dagligvarer online op til 10 dage før levering

Hos Osuma.dk kan du bestille op til 10 dage før, du skal have leveret dine dagligvarer. Således kan du fx. bestille dine varer til den kommende uge - eller alternativt sidde på ferien og sørge for, at varerne er klar ved din dør, når du kommer hjem. Har du behov for at få dine dagligvarer leveret mere end 10 dage frem, kan du kontakte vores kundeservice tlf. 70 20 17 22, som derved kan være behjælpelige.

I leverer ikke i mit postnummer?

Osuma.dk udvider hele tiden med nye leveringsområder, så selvom vi ikke leverer i dit område endnu, skal du ikke fortvivle. Leverer vi ikke i dit område, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at gå ind på Osuma.dks forside og indtaste dit postnummer. Derefter kommer der en boks frem, hvor du kan indtaste dit navn samt din e-mail. Herefter vil du modtage en mail så snart vi åbner op for levering i dit område.