FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Leveringsforhold

LEVERINGSFORHOLD

Osuma.dk leverer varer når og hvor det passer dig, og du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme til at tage imod varerne.

Vær venligst opmærksom på at der er postnumre som vi ikke leverer til og vi leverer ej heller til øer uden fast broforbindelse til fastlandet. Benyt vores funktion til at se om vi leverer til netop dit postnummer.

LEVERING ALLE HVERDAGE SAMT LØRDAG*

Vi leverer på alle hverdage og *enkelte steder også om lørdagen. Du bestemmer selv hvornår levering passer dig bedst, og om du ønsker at være hjemme til at tage imod varerne, eller om vi skal lave en aftale om, at varerne blot skal stilles foran din dør eller fx i din garage.

BESTILLINGSFRISTER OG LEVERINGSTIDSPUNKTER

For at se leveringstidspunkter og bestillingsfrister i dit område skal du logge ind på din profil, eller med dit postnummer på forsiden og gå til butikken. Her kan du se bestillingsfrister og leveringstidspunkter når du klikker på “Valgte område - skift”.

EMBALLAGE OG MILJØ

Osuma.dk arbejder aktivt på at minimere brugen af emballage. Ved at vælge at få leveret dine varer, mens du er hjemme, sparer du både penge og besværet med returemballage - til gavn for miljøet. Vi pakker som udgangspunkt dine varer i genbrugs-transportkasser, som chaufføren tager med retur med det samme.

Får du leveret varer med en af vores eksterne leverandører vil dine varer være pakket i termokasser og papkasser. Termokasserne tilbyder vi at tage med igen, næste gang vi leverer varer til dig. På den måde slipper du for at skulle smide emballagen ud - og vi kan genbruge den ved senere leveringer, hvis den overholder vores kvalitetskrav. Du skal blot stille det frem til chaufføren på leveringsdagen.

TRANSPORT

Vi transporterer dine varer i en speciel termoemballage. Derfor kan du være helt sikker på, at kølekæden altid er overholdt, og at varerne er lige så friske, som da de blev taget ud af køledisken. Dine dagligvarer bliver pakket med køle- og fryse elementer, så de holder sig friske. Du behøver derfor ikke være hjemme på leveringstidspunktet.

LEVERINGSGEBYR

Leveringspriser og minimumskøb kan variere fra område til område. Leveringsprisen afhænger af størrelsen på varekøbet. Se hvilke priser der gælder i dit område ved at indtaste dit postnummer på Osuma.dk.

Bemærk Kioskvarer (tobak, apotek, lotto, ugeblade og aviser) for +150 DKK pålægges fragtomkostninger.

I enkelte områder kan der bestilles varer til levering samme dag, ved brug af denne service pålægges der et ekspresgebyr på 20 kr.

Der pålægges et emballagegebyr på kr. 25,00 på første ordre.

Enkelte steder er der et fast emballagegebyr på kr. 8,00 pr. ordre.

Leveringsgebyret kan variere afhængigt af fx firma- og kommuneaftaler samt postnummer og pakkebutik.

LEVERINGSMULIGHEDER

Osuma.dk tilbyder forskellige leveringsmuligheder afhængig af dine ønsker– læs mere om dine leveringsmuligheder nedenfor.

LEVERING VED FORDØREN

Vælger du vores standard levering ringer vi på og afleverer varerne til dig. Er du ikke hjemme til at tage imod varerne, eller ønsker du ikke at få vores chauffører indenfor, så stiller vi varerne foran din dør, i din garage, eller hvor du måtte ønske det. Bare husk at notere det i kommentarfeltet til chaufføren. Vi tager gerne brugt emballage med retur og genbruger det, så vidt det kan lade sig gøre. Husk bare at stille det frem inden dit leveringstidspunkt så chaufføren kan se det.

Husk at levering udenfor sker på eget ansvar.

ER DU IKKE HJEMME VED LEVERING?

Har du bestilt varer til levering med udpakning og er alligevel ikke er hjemme når vores chauffør ankommer, vil vores chauffør forsøge at komme i kontakt med dig telefonisk og aftale at varerne kan stilles, eller aftale et senere leveringstidspunkt.

Kan chaufføren ikke komme i kontakt med dig telefonisk vil dine varer blive stillet udenfor din dør. Hvis det ikke er muligt for chaufføren at stille varerne udenfor vil de blive taget med tilbage til vores lager. Du vil i stedet blive kontaktet af Osuma.dks kundeservice, og i fællesskab vil der blive fundet en løsning på problemet; om varerne skal leveres næste dag, eller om du ønsker at annullere bestillingen. Ønsker du at annullere bestilling, vil du kunne få pengene retur for tørvarerne, men køle- og frostvarer kan ikke returneres til butikken. Leveringsgebyret vil du ligeledes blive opkrævet, da vi har forsøgt at levere dine varer. Vælger du at få stillet varerne udenfor døren, sker dette på eget ansvar.

ANNULLERING AF ORDRE

Har du fortrudt dit køb af dagligvarer, kan du selv annullere din bestilling under menupunktet "Min side". Her vælger du bestillingen under "Fremtidige bestillinger" og trykker "Slet bestilling". Er det ikke længere muligt selv at slette bestillingen, fordi fristen for at slette en bestilling er overskredet, skal du i stedet kontakte vores kundeservice via email: kundeservice@osuma.dk. Vores kundeservice vil så vidt muligt forsøge at stoppe din bestilling og få den annulleret, hvis ikke pakningen af ordren er påbegyndt. Er pakningen påbegyndt kan vi desværre ikke annullere din bestilling.