FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Det er desværre ikke muligt at kontakte os pr. telefon i øjeblikket grundet ekstraordinær stor travlhed. Du kan med fordel chatte med os på hjemmesiden eller sende en mail på kundeservice@osuma.dk. Vi beklager mange gange for ulejligheden.
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Økologi - Osuma.dk

Køb økologi på Osuma.dk

ØKOLOGISKE VARER PÅ OSUMA.DK

frame

Hos Osuma.dk kender vi til vigtigheden af økologi, derfor er vi opmærksomme på at tilbyde vores kunder et økologisk alternativ til de konventionelle varer. I vores økologiske sortiment kan du derfor finde over 600 økologiske varer, som du bruger i din dagligdag.

Stort udvalg af økologiske varer

Osuma.dks sortiment indeholder et bredt udvalg af økologiske produkter såvel tørvarer, som friske- og frosne madvarer - blandt andet frugt & grønt, mejeriprodukter, pasta, ris & bælgfrugter samt babymad fra eksempelvis Änglamark og Urtekram. Med andre ord fører Osuma.dk et bredt, økologisk sortiment, der dækker langt de fleste produkter.

HVAD STÅR Ø-MÆRKET FOR?

Det røde ø-mærke er et dansk økologimærke, som fortæller at varen er 100% økologisk og at produktet er blevet kontrolleret af danske myndigheder. Ved at vælge økologiske varer frem for konventionelle, undgår du rester af sprøjtemidler, som er tilladte i den konventionelle varegruppe. Varer stemplet med det røde ø-mærke er forbrugerens garanti for, at reglerne for økologisk produktion er overholdt.

Osuma.dk sænker prisen på alt økologi

Osuma.dk samarbejder med Coop butikkerne; SuperBrugsen og Kvickly for at kunne tilbyde et bredt sortiment af friske varer. Fra år 2015 bliver sortimentet af særligt økologiske varer både billigere og større, da Coop har har en overordnet strategi om at gøre økologi til hvermandseje, hvilket også gælder for Osuma.dk. Over de næste 5 år vil både Coop og Osuma.dk desuden løbende introducere nye spændende varer.