FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Hvad er Osuma.dk?

På Osuma.dk kan du stille og roligt bestille dine dagligvarer over nettet - 24 timer i døgnet, lige når det passer dig! Varerne plukkes i en SuperBrugsen eller Kvickly butik og leveres til din hoveddør. Det er nemt, bekvemt og helt uden risiko. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af de mest almindelige dagligvarer, som du kender og bruger i forvejen.

Hvor pakkes varerne?

Varerne pakkes i en lokal SuperBrugsen eller Kvickly butik af vores faguddannede personale. Varerne leveres herefter direkte hjem til dig med en af vores chauffører, eller via fx Fønix Transport, i det tidsinterval, der passer dig. Du får derfor præcis de samme varer, som du selv ville have valgt. Transporten sker i vores specialbyggede, køle- og frysebiler eller i termoemballage med køleelementer, så du kan være sikker på, at varerne er lige så friske, som da de blev taget ud af køledisken. På den måde sikres du, at varerne er blevet transporteret under endnu bedre vilkår end hvis du selv havde handlet ind.

Hvad med emballagen?

Ved levering på køkkenbordet transporterer vi varerne i genanvendelige plastickasser, som vi tager med igen, når vi går. Kasserne kan genbruges flere tusinde gange, hvilket betyder, at brugen af overflødig emballage mindskes mest muligt. Når du får leveret varer uden for døren sker dette enten i termokasser, eller i plastik- og termoposer. Termokasserne tilbyder vi at tage med igen, næste gang vi leverer varer til dig. På den måde slipper du for at skulle smide emballagen ud - og vi kan genbruge den ved senere leveringer, hvis den overholder vores kvalitetskrav.

Får jeg besked inden levering?

Hvis du er tilmeldt vores SMS service får du en SMS op til en time inden, du modtager din levering. På den måde kan du sikre, at du er hjemme når vi kommer og samtidig undgå at skulle være hjemme i hele leveringsvinduet - dvs. selvom du bestiller til levering mellem kl. 12.00 og kl. 16.00, vil du modtage en SMS, så du måske blot behøver være hjemme i en halv eller en hel time. Får du leveret varer med fx Fønix Transport, behøver du ikke være hjemme ved levering, da dine varer er pakket i termoemballage med køleelementer. Her modtager du ikke en SMS.

Kontakt Osuma.dk

Osuma.dks kundeservice svarer på henvendelser mandag til fredag fra kl. 9.00-20.00. Vi kan træffes på telefon 70 20 17 22 eller på e-mail: kundeservice@osuma.dk

Kontaktoplysninger

Osuma.dk ApS

Voldbjergvej 12, st.tv

8240 Risskov

Telefon 70 20 17 22

www.osuma.dk

kundeservice@osuma.dk

CVR: 38 29 31 09