FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Hvad er Osuma.dk?

På Osuma.dk kan du stille og roligt bestille dine dagligvarer over nettet - 24 timer i døgnet, lige når det passer dig! Varerne plukkes i en SuperBrugsen eller Kvickly butik og leveres til din hoveddør. Det er nemt, bekvemt og helt uden risiko. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af de mest almindelige dagligvarer, som du kender og bruger i forvejen.

Hvor pakkes varerne?

Varerne pakkes i en lokal SuperBrugsen eller Kvickly butik af vores faguddannede personale. Varerne leveres herefter direkte hjem til dig med en af vores chauffører, eller via eksterne fragtmænd, i det tidsinterval, der passer dig. Du får derfor præcis de samme varer, som du selv ville have valgt.

Hvad med emballagen?

Ved levering på køkkenbordet transporterer vi varerne i genanvendelige plastickasser, som vi tager med igen, når vi går. Kasserne kan genbruges flere tusinde gange, hvilket betyder, at brugen af overflødig emballage mindskes mest muligt. Når du får leveret varer uden for døren sker dette enten i termokasser, eller i plastik- og termoposer. Termokasserne tilbyder vi at tage med igen, næste gang vi leverer varer til dig. På den måde slipper du for at skulle smide emballagen ud - og vi kan genbruge den ved senere leveringer, hvis den overholder vores kvalitetskrav.

Kontakt Osuma.dk

Osuma.dks kundeservice svarer på henvendelser mandag til fredag fra kl. 9.00-20.00. Du er velkommen til at sende os en mail hvis du har spørgsmål eller lignende. Skriv til kundeservice@osuma.dk

Kontaktoplysninger

Osuma.dk ApS

Vestergade 5B, 1. sal

8000 Aarhus C

www.osuma.dk

kundeservice@osuma.dk

CVR: 38 29 31 09