FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Returpant

RETURPANT

Osuma.dk kan tage din returpant med, når vi leverer til dig.

SÅDAN GØR DU

1) Udfyld pantskemaet - klik på "Beregn pant" og "Udskriv pantskema".

2) Print pantsedlen ud.

3) Pak dine returflasker i en lukket gennemsigtig plasticpose, så de ikke lugter eller drypper under fragten og aflevér posen sammen med pantsedlen til vores chauffør, når han afleverer dine varer. Noter venligst i kommentarfeltet på din bestilling, at du har returpant og stil det hvor dine varer normalt leveres.

TIP: Du kan evt. benytte poserne fra din sidste Osuma.dk levering.

OBS: Hvis ikke du har udfyldt en pantseddel tager chaufføren IKKE imod dit returpant. Skulle du alligevel aflevere pant til chaufføren og ikke har udfyldt en pantseddel så vil panten gå tabt.

PRIS

Som følge af den ekstra håndtering og administration opkræver vi et servicegebyr på 20 % af panten - dog minimum 25,00 kr. uanset størrelsen på panten.

Eksempel: Hvis din pant er på 15 kr. opkræver vi hele panten, modsat hvis din pant er på 200,00 kroner opkræver vi 20 % af 200,00 kr.- dvs. 40,00 kr.

Pantbeløbet vil blive indsat som et tilgodehavende til din næste bestilling. For at kunne få udbetalt din returpant, er det vigtigt at du følger Osuma.dk's betingelser og retningslinjer.

BETINGELSER

Osuma.dk tager udelukkende imod returflasker og dåser, som indgår i vores sortiment, er købt hos Osuma.dk og som bærer de danske pantmærker A, B og C. Flasker og dåser må ikke være beskadigede og stregkoden skal være intakt. Plastflasker skal være med påsat skruelåg og vinflasker med pant skal bære krave.

OBS: Såfremt pantposen indeholder andet end gyldige returflasker har vi desværre ikke mulighed for at godtgøre panten, eller returnere disse flasker til dig igen.

Har du spørgsmål til, hvordan du får udbetalt returpant, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@osuma.dk.

Gå til pant skema ved at klikke her.