INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
søg

Persondatapolitik

1. Dataansvarlig

Osuma ApS er dataansvarlig for de persondata, der vedrører www.Osuma.dk. Alle henvendelser omhandlende persondata skal rettes til:

Osuma ApS

Voldbjergvej 12, st. tv.

8240 Risskov

CVR: 38293109

E-mail: kundeservice@osuma.dk

Telefon: +45 70201722

Persondatapolitikken er gældende for alle persondata du afgiver til os samt alle oplysninger vi opsamler via hjemmesiden.

2. Generelt

Persondata sælges ikke til 3. parter. Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi benytter eksterne samarbejdspartnere til bl.a. transport af varer, udsendelse af nyhedsbreve, indsamling af data til forbedring af hjemmesiden samt målrettet markedsføring, herunder retargeting og profilering.

Tre af vores eksterne samarbejdspartnere, Google LLC., Facebook Inc. og ZenDesk Inc. er etableret i USA. Der er sikret fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

- Kopi af Google LLC.'s certificering kan findes her

- Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her

- Kopi af Zendesk Inc.’s certificering kan findes her

Visse personoplysninger er nødvendige at give os, til opfyldelse af kontrakten mellem kunde og Osuma ApS. Det er nødvendigt med navn, adresse, telefon nummer og e-mail for at kunne gennemføre leveringen af de bestilte varer.

Konsekvensen ved ikke at give disse personoplysninger er, at handlen ikke kan gennemføres.

Der foretages automatiseret profilering via interaktion og handel på hjemmesiden, der er med til, at forbedre købsoplevelsen. Gennem de data vi indsamler, sikrer vi en mere personlig og forbedret købsoplevelse hvad enten det er på hjemmesiden, i nyhedsbreve eller øvrig målrettet markedsføring.

3. Sikker behandling af informationer

Persondata (bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse) opbevares på døgnovervågede servere i specialindrettede tyverisikrede serverrum. Informationerne overføres i SSL-krypteret tilstand, men opbevares ukrypteret.

Der er således gennemført både tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der skal sikre, at dine persondata opbevares og benyttes på sikker vis.

Det er kun ansatte, med et reelt behov for adgang til dine persondata, der kan tilgå disse i vores systemer.

Betalingskortinformationer sendes direkte fra vores betalingsudbyder (DIBS) til Nets (tidligere PBS) via en SSL-krypteret forbindelse og opbevares ikke af Osuma.dk.

4. Persondata

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der automatisk oplysninger om dig og dit besøg. Vi opsamler f.eks. data om din IP-adresse, hvilket device du bruger (Computer, tablet, telefon mm.), hvilke sider du besøger, browser, søgetermer og netværkslokation.

Vores formål med opsamling af disse data er, at kunne optimere brugeroplevelsen og opbygningen af hjemmesiden. Ved at analysere vores brugeres adfærd, kan vi bedre målrette relevante tilbud og indhold til vores brugere.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningen art. 6, stk. 1, f.

Data opbevares i 1 år fra dit sidste besøg og slettes herefter automatisk.

Når du gennemfører en handel på vores hjemmeside, opsamler vi de informationer du selv afgiver på vores hjemmeside. Informationerne kan være navn, adresse, e-mail, tlf. nr., betalingsmetode, købshistorik og IP-adresse.

Formålet med opsamlingen af disse informationer er, at kunne leverer de produkter du bestiller på hjemmesiden og opfylde vores øvrige forpligtelser over for dig som kunde. Oplysninger om dine køb behandles desuden af hensyn til vores bogførings og regnskabsmæssige forpligtelser.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningen art. 6, stk. 1, b, c og f.

Data opbevares i 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Dog opbevares regnskabsmateriale i 5 år til udgangen af et regnskabsår af hensyn til bogføringslovens krav.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og/eller SMS-tjeneste, afgiver du oplysninger om dit navn, e-mail og evt. mobilnummer.

Vores formål med disse persondata er, at varetage en fælles interesse om at sende dig nyhedsmails og SMS’er med relevante tilbud og nyheder.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningen art. 6, stk. 1, f.

Data slettes når dit samtykke af nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af dine oplysninger.

5. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til, at anmode om:

- Indsigt i hvilke data vi har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 15)

- Berigtigelse af de data vi, og eventuelle samarbejdspartnere, har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 16)

- Sletning af de data vi har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 17)

- Begrænsning af behandling, således vi kun opbevarer dine data uden tilladelse til at behandle dem (EU Persondataforordningens art. 18)

- Dataportabilitet, dvs. overførsel, af de data vi har registeret om dig (EU Persondataforordningens art. 20)

- Ret til at gøre indsigelse mod, at vi bruger dine data til målrettet markedsføring, herunder profilering (EU Persondataforordningens art. 21, 22)

Hvis der foretages indsigelse i en eller flere af de ovennævnte muligheder, vil vi snarest muligt og senest inden for 1 måned give besked om hvad der bliver gjort, som opfølgning på din henvendelse.

Hvis der er begæringer som er overdrevne eller åbenbart grundløse, kan vi kræve et gebyr for administration tilsvarende den udgift det medfører. Alternativt kan vi helt afvise begæringen.

Du har desuden ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over måden vi behandler dine personoplysninger, hvis du mener denne ikke overholder retningslinjerne. Klager kan indgives på e-mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33193200.

6. Ændringer i persondatapolitikken

Såfremt der foretages ændringer i persondatapolitikken bliver du, som aktiv kunde, informeret via dit næste besøg på hjemmesiden.

Derudover fremsendes informationer om ændringer i vores nyhedsbrev.

7. Version

Persondatapolitikken for Osuma ApS er version 1.0 og er senest opdateret d. 8 maj 2018.