FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Sådan fungerer Osuma.dk

Når du handler ind hos Osuma.dk, handler du online i dit lokale supermarked.

Osuma.dk samarbejder med udvalgte Kvickly og SuperBrugsen butikker i dit lokalområde. Vi pakker varerne i butikken, nøjagtigt som du selv ville have gjort det og leverer dem direkte hjem til dig. Du får derfor præcis de samme varer, som du selv ville have valgt.

Dagligvarer til døren

Osuma.dk er din personlige indkøbsassistent. Frugt, grøntsager, mælk, kød og frostvarer - Vi leverer alt fra butikkens hylder og kølediske direkte til dig. Transporten foregår i vores moderne køle- og frysebiler, hvor alle varer opbevares ved den foreskrevne temperatur, eller via vores eksterne samarbejdspartnere.

Pakning af varerne

Afhængig af din bestilling, pakker vi varerne i plastikposer, termoposer, eller i genanvendelige termo- og plastikkasser. Plastikkasserne tages retur med det samme og termokasser med køleelementer tager vi med ved næste levering, så du slipper for overflødig emballage.

Det er enkelt og lige til at handle hos Osuma.dk. Når du har tastet dit postnummer, eller er logget ind på siden, er du klar til at bestille dine dagligvarer. På Osuma.dk kan du også se næste leveringstidspunkt, samt hvornår du senest skal bestille varer for at få dem leveret i det ønskede leveringsinterval. Vi pakker varerne i dit lokale supermarked og leverer dem, når det passer dig, så du slipper for at bruge tid på at købe ind, stå i kø og slæbe de tunge bæreposer hjem.