FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Vilkår for handel på Osuma.dk

UNDTAGELSE AF BETINGELSER

Hvis du er omfattet af en offentlig/kommunal indkøbsaftale har denne fortrinsret frem for Osuma.dk’s generelle betingelser. Det er således indkøbaftalens betingelser og vilkår der er gældende, bortset fra områder der ikke er beskrevet i indkøbsaftalen, hvor Osuma.dk’s betingelser er gældende.

BETALING

Hos Osuma.dk kan du betale med ét af følgende dansk udstedte betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron og Forbrugsforeningen,

eller ViaBill delbetaling, læs mere om dette her

(Der opkræves et gebyr på 1,2% af viabill transaktioner)

Vi hæver først pengene dagen efter din bestilling er leveret kl. 06.00. På den måde har vi mulighed for at sikre os at alting er i orden, inden vi trækker dine penge.

Betaling med Dankort og Visa/Dankort, pålægges et fast gebyr på 0 kr.

Betaling med Mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB, pålægges et kortgebyr 0 %.

Udover betalingskort, har offentlige institutioner mulighed for at få en ordning med elektronisk fakturering via EAN nummer.

Som virksomhed har du ligeledes mulighed for at få en faktureringsaftale med en kredittid på 8 dage. Opret dig som bruger via erhverv.osuma.dk og ansøg om fakturaaftale via formularen og husk at udfylde EAN/cvr-nummer. Så vil Osuma.dk kontakte virksomheden med nærmere information. Fakturaer pålægges et faktureringsgebyr på 15 kr. Behandlingstid på en ansøgning om fakturaaftale er 1-2 hverdage.

LEVERINGSPRIS & MINIMUMSKØB

Leveringspriser og minimumskøb kan variere fra område til område. Leveringsprisen afhænger af størrelsen på varekøbet. Se hvilke priser der gælder i dit område ved at indtaste dit postnummer på Osuma.dk.

Bemærk Kioskvarer (tobak, apotek, lotto, ugeblade og aviser) for +150 DKK pålægges fragtomkostninger.

I enkelte områder kan der bestilles varer til levering samme dag, ved brug af denne service pålægges der et ekspresgebyr på 20 kr.

Der pålægges et emballagegebyr på kr. 25,00 på første ordre.

Enkelte steder er der et fast emballagegebyr på kr. 8,00 pr. ordre.

Leveringsgebyret kan variere afhængigt af fx firma- og kommuneaftaler samt postnummer og pakkebutik.

KVITTERING

Når du har gennemført din bestilling på Osuma.dk, modtager du en bestillingsbekræftelse på mail umiddelbart efter. Den endelige kvittering vil du modtage dagen efter at betalingen har fundet sted, hvor eventuelle ændringer er påført.

Du kan finde alle dine kvitteringer på "Mit Osuma" på Osuma.dk. Modtager du ikke din bestillingsbekræftelse eller kvittering, kan den være endt i dit spam filter og vil derfor ligge under ’uønsket mails’. Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse pr. mail kan du ellers finde den under Mit Osuma.

FORTRYDELSESRET PÅ KØB AF DAGLIGVARER

Ifølge dansk forbrugerlovgivning er der ingen fortrydelsesret på køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug.

FORTRYDELSESRET PÅ ANDET END DAGLIGVARER

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer som IKKE er levnedsmidler og varer til husholdningens løbende forbrug. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen.

For at kunne fortryde et køb skal varens stand være så god, at vi vil kunne sælge varen igen til normalpris. Du har ret til at besigtige varen, præcis som i en fysisk butik og efterfølgende returnere varen.

Det betyder dog, at varen skal returneres i god stand og samme mængde, som da du modtog den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Hvis du tager varen i brug vil det dog som udgangspunkt betyde at fortrydelsesretten forsvinder.

Ved efterfølgende returnering af varer, skal dette ske mod forudgående aftale med kundeservice. Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret skal du selv betale for returfragten.

REKLAMATION

Hvis du har oplevet fejl eller mangler i din leverance af fødevarer, vil vi meget gerne høre fra dig. For at din reklamation skal være rettidig skal der senest reklameres indenfor en uge efter modtagelse, når det gælder letfordærvelige fødevarer.

På andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningens løbende forbrug, er der 2 års reklamationsret eller rettidig omhu hvis det gælder husholdningsartikler og personlig pleje. Dette betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er selvfølgeligt betinget af, at din reklamation er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over andet end levnedsmidler skal du tage kontakt til vores kundeservice på e-mail kundeservice@osuma.dk, så du kan udfylde de relevante papirer og få udleveret adressen, hvor det defekte produkt skal sendes til. Du skal i første omgang selv dække eventuelle udgifter til at få varen frem til adressen. Såfremt vores leverandør accepterer din reklamation, dækker vi dine udgifter i forbindelse med forsendelsen.

PERSONDATAPOLITIK & DATAREGISTRERING

Det er Osuma.dk’s målsætning at behandle og opbevare dine personlige oplysninger på bedst mulig vis. Vi respektere fuldt ud, at du som person, ønsker at dine oplysninger holdes hemmelige og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personoplysninger vi modtager.

Osuma.dk indsamler kun nødvendige data, som kræves for at kunne gennemføre og servicere handelstransaktioner, herunder kontakt- og leveringsinformationer.

Alle persondata opbevares på døgnovervågede servere i specialindrettede tyverisikrede serverrum. Informationerne overføres i SSL-krypteret tilstand, men opbevares ukrypteret.

Betalingskortinformationer sendes direkte fra vores betalingsudbyder (DIBS) til Nets (tidligere PBS) via en SSL-krypteret forbindelse og opbevares ikke af Osuma.dk.

Du har altid ret til og mulighed for at kontakte Osuma.dk's kundeservice for at få indsigt i, hvilke data der er registreret om dig, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering.

Dataansvarlig er Osuma.dk ApS.

Læs mere om vores persondatapolitik her.

ER DET IKKE MULIGT AT LEVERE DIN ORDRE?

Har du bestilt en levering og alligevel ikke er hjemme til at tage imod når vores chauffør ankommer, skal du sikre dig at der er fri passage for chaufføren så vi kan komme ind i opgang/gennem yderdøre eller lignende med ordren. Er det ikke muligt for chaufføren at komme hen til din dør vil vi forsøge at komme i kontakt med dig telefonisk og forsøge at aftale nærmere.

Kan vi ikke komme i kontakt med dig telefonisk og er der ikke mulighed for at varerne kan stilles på adressen vil dine varer blive taget med retur.

Du vil kunne få pengene retur for dine tørvarer, men da vi ikke længere kan garantere for kvaliteten af fersk- og frostvarer vil du blive opkrævet for disse samt leveringsgebyret.

Vær opmærksom på, at så snart vi har stillet varerne er det på dit eget ansvar. Osuma.dk kan således ikke stilles til ansvar efter varerne er stillet.

ALKOHOL & CIGARETTER

Det er i følge dansk lovgivning ulovligt at sælge cigaretter, øl, vin, spiritus og øvrige drikkevarer med mere end 16,5 % alkohol til personer under 18 år. Derfor bekræfter du, med din godkendelse af vores handelsbetingelser, at du er over 18 år, hvis du køber alkohol eller cigaretter på Osuma.dk.

HÅNDKØBSMEDICIN

For at købe håndkøbsmedicin, der ikke er smertestillende, skal du være minimum 15 år. For at købe smertestillende håndkøbsmedicin, skal du være minimum 18 år. Derfor bekræfter du, med din godkendelse af vore handelsbetingelser, at du er over 15 år, hvis du køber håndkøbsmedicin og over 18 år hvis du køber smertestillende håndkøbsmedicin på Osuma.dk.

Ifølge Dansk lovgivning er håndkøbsmedicin/lægemidler undtaget af fortrydelsesretten, da der er særlige kvalitetskrav til lægemidler.

BØRN & UNGE

Af hensyn til persondata på børn og unge skal du være fyldt 16 år, for at kunne handle på Osuma.dk. Derfor bekræfter du, med din godkendelse af vores handelsbetingelser, at du er over 16 år, hvis du køber handler på Osuma.dk.

PRISER

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter.

RABATKODER

Det er ikke tilladt at bruge rabatkoder udstedt af Osuma.dk mere end én gang pr. husstand. Således forbeholder Osuma.dk sig retten til at fjerne evt. ordre, hvor dette overskrides. Rabatkodens værdi kan ikke veksles til kontanter.

PANT

Osuma.dk kan tage din returpant med, når vi leverer til dig.

I praksis foregår panthåndteringen ved, at vores bud afleverer flaskerne i det supermarked, der leverer dine dagligvarer. Som følge af den ekstra håndtering og administration opkræver vi et håndteringsgebyr på 20 % af panten - dog minimum 25,00 kr. uanset størrelsen på panten.

F.eks.: Hvis din pant er på 15 kr. opkræver vi hele panten, modsat hvis din pant er på 200,00 kr. opkræver vi 20 % af 200,00 kr. - dvs. 40,00 kr. i håndteringsgebyr.

Pant beløbet bliver fratrukket din næste bestilling.

Læs mere om hvad du skal gøre, for at vi kan tage din returpant med her.

ERSTATNINGSVARER

Osuma.dk indsamler dine dagligvarer direkte fra hylderne i et supermarked. Ligesom når du selv køber ind, kan en bestemt vare være udsolgt.

Såfremt varen er udsolgt vil Osuma.dk så vidt muligt finde et passende alternativ til den udsolgte vare inden for samme prisklasse og mængde - eller bedre. Du vil fx kunne få 2 x 1/4 liter fløde i stedet for 1/2 liter eller en tilsvarende vare af et andet fabrikat end det, du oprindeligt valgte. *Er vi nødsagede til at finde et billigere alternativ til den vare du har bestilt, reducerer vi prisen i overensstemmelse hermed.

Prisen for din bestilling forbliver uændret selvom du får en erstatningsvare*.

Hvis vi ikke kan finde et passende alternativ, og vi ikke kan levere nogen vare, kommer du selvfølgelig ikke til at betale for varen og beløbet vil automatisk blive fratrukket i din regning.

Eventuelle mangel- eller erstatningsvarer vil fremgå af din endelige kvittering, som du modtager når betalingen er sket.

OBS!.: Du er ikke tvunget til at tage imod erstatningsvarer.

Læs også om Osuma.dk's returpolitik og fortrydelsesret.

TILGÆNGELIGE VEJE VED LEVERING

Af hensyn til vores ansattes sikkerhed beder vi alle kunder, private såvel som virksomheder, om at holde transportveje, stier og trapper tilgængelige ved levering.

Dette indbefatter at der er ryddet for blandt andet sne, is og øvrige forhindringer og at de tilgængelige veje er jævne og oplyste, så vi i fællesskab kan værne om vores ansatte og sikre, at der ikke sker uheld. På forhånd tak for jeres samarbejde.

Vær venligst opmærksom på at vi ikke leverer til øer uden fast broforbindelse til fastlandet.

FORBEHOLD FOR VIST VAREINFORMATION PÅ OSUMA.DK

Osuma.dk gør et stort arbejde for at sikre korrekt vareinformation, men vareinformationerne ændres løbende og kan være forskellige fra dem, som vises på Osuma.dk.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til en vare eller til vareinformationerne, er du altid velkommen til at kontakte Osuma.dk.

Vareinformationerne er producenternes egne. Osuma.dk tager ikke ansvar for informationernes korrekthed, og der tages forbehold for tastefejl.

Alle billeder er repræsentative billeder af, hvordan varen har set ud på registreringstidspunktet. Emballager ændres løbende, og den leverede vares emballagedesign kan afvige fra den, der vises på billedet.

Du bør altid læse teksten på den fysiske vare, inden du bruger den, især hvis du stiller bestemte krav til næringsindhold og produktsammensætning eller er allergiker.

FEJL

Der tages forbehold for eventuelle fejl i tekster og priser på Osuma.dk.