FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Vin til arrangementer og fester

Skal du holde konfirmation, fødselsdag eller måske et forårsbryllup? I samarbejde med vores vinleverandør Best Match Wine kan vi altid finde lækre vine, som passer perfekt til større fester. Kvaliteten er god, priserne er skarpe og du får levering direkte til din dør uden slid og slæb!

Læs vores generelle råd om vin til større fester her:

Vinen skal have en god kvalitet til prisen

Begivenheder såsom konfirmation, bryllup og rund fødselsdag kommer ikke mange gange i livet, så vinen skal være god og velsmagende, uden at den vælter budgettet.

Vinen skal være let drikkelig

Større forsamlinger betyder mange forskellige smagsløg og præferencer. Vinen skal være smagfuld og behagelig at drikke, så de fleste kan lide den.

Vinen skal matche den mad, du serverer

Vin skaber ekstra dimensioner til mad – og omvendt. Det er derfor værd at lade mad og vin gå op i en højere enhed, så middagen bliver ekstra velsmagende. Alle vine med drueikonet har oplyst, hvilke retter de passer særligt godt til. Se vinene her.

Kontakt vineksperterne direkte

Vores vinleverandør står desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du mangler kyndig rådgivning til netop din festmenu. Send en mail til info@bestmatchwine.dk – og du får en mail tilbage med konkrete vinforslag.

Se vinsortimentet her