FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Blomkålssuppe med kylling og toppings

Opskrift: Blomkålssuppe med kylling og toppings

- Suppe med massere af grønt og kylling. Retten passer dejligt til en kold aften, hvor man trænger til noget at varme sig på.

Tilberedningstid ca. 45 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

INGREDIENSER

1 Spsk Kokosolie
260 Gram Frijensenborg kyllingebryst
3 Tsk Grøn karry pasta
500 Gram blomkål
150 Gram Frisk Spinat
15 Gram Ingefær
400 Ml Kokosmælk
1 Spsk Sojasauce
0,50 Stk Mangofrugt
1 Håndfuld Cashewnødder
0,50 Stk Lime
1 Håndfuld Frisk Koriander
1 Stk Chilipeber
SÅDAN GØR DU:

1. Skær kyllingen i tern

2. Kom kokosolie og 1 tsk. af karrypastaen i en wok-pande og svits kyllingen af, til den har taget lidt farve

3. Tag kyllingen fra igen og kom evt. lidt mere kokosolie ned i panden sammen med de resterende 2 tsk. karrypasta

4. Rengør blomkål og hak det i mindre stykker

5. Skyl spinaten og riv ingefæren - Kom både det og blomkålet i wokken

6. Svits det hele lidt af og tilsæt vand, kokosmælk, soya og limesaft

7. Kom låg på og lad det hele simre i 10-15 minutters indtil blomkålen er blødt

8. Kom det i en blender og kør rundt til alt er blendet helt ud

9. Kom det tilbage i wokken, hæld kyllingen ved igen og giv det lige et par minutter mere.

10. Klargør dine toppings

11. Top suppen med de forskellige sager og server.
Samlet pris
Kokosolie
Kokosolie
41,95
41,95
>
Blomkål
Blomkål
17,95
17,95
>
Ingefær
Ingefær
14,50
14,50
>
Kokosmælk
Kokosmælk
9,95
9,95
>
Sushi & Sashimi
Sushi & Sashimi
41,95
41,95
>
Spiseklar Mango
Spiseklar Mango
30,95
30,95
>
Lime
Lime
4,50
4,50
>
Koriander
Koriander
16,50
16,50
>