FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kyllingelår med kokos og nudelsalat

Opskrift: Kyllingelår med kokos og nudelsalat

Saftige kylllingelår med et twist af kokos og dertil en lækker og frisk nudelsalat. En lidt anderledes ret, med potentiale til at blive en ny favorit.

Tilberedningstid ca. 75 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Vend kyllingelårene i kokosmel med salt og peber.

2. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og stil dem i en kold ovn. Tænd på 225 grader, og steg i 30 - 40 minutter, til de er gennemstegte og møre. kødsaften skal være klar, når du stikker en urtekniv i lårene, hvor de er tykkest.

3. Kog ægnudlerne, som angivet på emballagen. Kom dem i koldt vand, og lad dem dryppe af i en si.

4. Kog friske babymajs et par minutter. Lad majsene dryppe af i en si. Skær dem i skiver.

5. Skær guleroden i tændstiktynde stave, og snit kålen fint. Skær løget i tynde både.

6. Pisk dressingen sammen af fishsauce, saft af lime, sukker, knust hvidløg, sesamolie og evt. chilipasta. Smag til med salt og peber.

7. Vend dressingen i salaten.

8. Pynt retten med koriander, eller bland koriander i salaten.
(13) 251,65 DKK

INGREDIENSER

720 Gram Kyllingeunderlår
4 Spsk Kokosmel
100 Gram ægnudler
125 Gram Mini majs
1 Stk Gulerødder
400 Gram spidskål
50 Gram bønnespirer
1 Stk Rødløg
1 Håndfuld Frisk Koriander
1,50 Spsk Fishsauce
1 Stk Lime
1 Tsk Sesamolie
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
1 Spsk Sukker
1 Fed Hvidløg
KYLLINGEUNDERLÅR
KOKOSMEL
ÆGNUDLER
MINI MAJS
GULERØDDER
SPIDSKÅL
BØNNESPIRER
RØDLØG
FRISK KORIANDER
FISHSAUCE
LIME
SESAMOLIE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
STØDT PEBER
SUKKER
HVIDLØG
(13) 251,65 DKK