FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Lun kyllingesalat med parmaskinke og grønt

Opskrift: Lun kyllingesalat med parmaskinke og grønt

Kyllingsalat med et væld af grøntsager og et twist af sprød, smagfuld parmaskinke, som lige giver et eksta spark, uden den tunge fornemmelse.

Tilberedningstid ca. 45 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Brun kyllingefileterne på panden i smør.

2. Tilsæt 1,5 dl vand på panden og steg fileterne i 8-10 minutter på hver side. Lad filterne afkøle i lagen.

3. Skyl æblerne og skær dem i tern.

4. Rens forårsløgene og snit dem fint.

5. Skyl vindruerne og halver dem med en lille kniv.

6. Rør olien med paprika, sennep og honning, og smag til med salt og peber.

7. Del fileterne i grove stykker, og vend dem i dressingen. Kom kyllingesalaten på en tør pande med æbletern, forårsløg og druer, og lynsteg det i et par minutter.

8. Server den lune kyllingesalat med ristet parmaskine, hakkede hasselnødder og frisk rugbrød.

9. Tips: Du kan også bruge almindelig paprika, hvis du ikke synes om den røgede smag.
(11) 303,20 DKK

INGREDIENSER

540 Gram Frijensenborg kyllingebryst
1 Spsk Smør
2 Stk Æble
1 Bdt Forårsløg
350 Gram Vindruer grønne
1 Tsk Paprika
1 Spsk Honning flydende
100 Gram Parmaskinke
50 Gram hasselnøddekerner
250 Gram Rugbrød
Varer som vi regner med, du har
0,50 Dl Olivenolie
1 Tsk Sennep
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
FRIJENSENBORG KYLLINGEBRYST
SMØR
ÆBLE
FORÅRSLØG
VINDRUER GRØNNE
PAPRIKA
HONNING FLYDENDE
PARMASKINKE
HASSELNØDDEKERNER
RUGBRØD
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
SENNEP
GROFT SALT
STØDT PEBER
(11) 303,20 DKK