INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Provencalske kyllingelår med ovnbagt tilbehør

Opskrift: Provencalske kyllingelår med ovnbagt tilbehør

Saftige kyllingelår med ovnbagte herligheder. Perfekt til en aften, hvor maden gerne må passe sig selv, men samtidig have en dyb og kraftig smag.

Tilberedningstid ca. 90 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Smør kyllingelårene med rapsolie og tomatpesto og læg dem i en bradepande.

2. Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Vend kartoflerne i en skål med rapsolie, salt, hele fed hvidløg og hakket rosmarin.

3. Læg det hele i bradepanden med kyllingelårene. Sæt den i en kold ovn, tænd ovnen på 200 grader og steg den i ca. 45 minutter.

4. Vask cherrytomaterne, tør dem og smør dem med lidt rapsolie og kom tomater og oliven i ovnen i de sidste 10-15 minutter af kyllingens stegetid.

5. Server det hele varmt direkte fra bradepanden og pynt med frisk rosmarin.

6. TIPS: Du kan i stedet for søde kartofler bruge almindelige kartofler eller andre rodfrugter.
(8) 161,25 DKK

INGREDIENSER

1400 Gram Kyllingeoverlår
2 Spsk Rapsolie
75 Gram Pesto tomat
4 Stk Sød kartoffel
2 Tsk Havsalt
2 Spsk Frisk rosmarin
24 Stk Cherrytomater
50 Gram Oliven, sorte
Varer som vi regner med, du har
12 Fed Hvidløg
KYLLINGEOVERLÅR
RAPSOLIE
PESTO TOMAT
SØD KARTOFFEL
HAVSALT
FRISK ROSMARIN
CHERRYTOMATER
OLIVEN, SORTE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
(8) 161,25 DKK