FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Pasta med peberfrugt og mozzarella

Opskrift: Pasta med peberfrugt og mozzarella

En lækker nem og cremet ret pastaret, som vil falde i alles smag. Den er desuden rigtig hurtig at lave.

Tilberedningstid ca. 35 min.

Udviklet af Monica Taddei
Monica er født i Napoli, som man siger er pizzaens fødeby. Men man finder meget andet i Monicas køkken, hvor opskrifterne altid indeholder gode råvarer og masser af kærlighed. Min mor kan altid stable en lækker middag på benene for hele familien på en hverdag

Sådan gør du:

Varm olivenolien i en tykbundet gryde. Hak løget og steg det, til det er gyldent. Kom hakkede tomater, basilikum og salt i gryden. Lad det hele simre i cirka 20 minutter under omrøring.

Skær peberfrugterne i tynde strimler og svits dem på panden med et finthakket hvidløg og lidt olivenolie. Krydr dem med salt og peber.

Mens tomatsaucen simrer, sættes en gryde med vand og salt over til kogning. Kog pastaen. Når den er al dente, sies den og drypper godt af. Kom den færdigsimrede tomatsauce over pastaen sammen med peberfrugterne og mozzarellakuglerne. Kom eventuelt lidt basilikumblade på retten inden servering og krydr godt med salt, peber og lidt tørret chili.
(10) 101,75 DKK

INGREDIENSER

450 g Pasta
150 g Mozzarella kugler
2 stk. Peberfrugt
2 Dåser Hakkede tomater
1 Løg
1 bundt Frisk basilikum
1 knsp. Tørret chili
Varer som vi regner med, du har
1 spsk Olivenolie
1 Hvidløg
1 tsk Fint salt
1 tsk Friskkværnet Peber
PASTA
MOZZARELLA KUGLER
PEBERFRUGT
HAKKEDE TOMATER
LØG
FRISK BASILIKUM
TØRRET CHILI
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
(10) 101,75 DKK