FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ahornmarineret kylling med coleslaw

Opskrift: Ahornmarineret kylling med coleslaw

Saftig, marineret kylling med sprød og smagfuld coleslaw.

Tilberedningstid ca. 70 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

OBS! Kyllingen skal marineres i køleskabet i minimum 1 dag.

1. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle. Kom rapsolie, kyllingelår, sojasauce, æblejuice, ahornsirup, kanelstang og hvidløg i en stor frysepose. Bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i køleskabet i minimum 1 dag.

2. Hæld indholdet ud i en bradepande med skindsiden opad. Steg kyllingelårene i ca. 1 time ved 200 °, til de er gyldenbrune, og kødet falder af benene.

3. Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne på et råkostjern. Hak løget fint, og bland grøntsagerne.

4. Rør dressingen ud i salatskålen, og smag den til. Vend grønsagerne i.
(11) 216,90 DKK

INGREDIENSER

750 Gram Kyllingelår, hele
2 Spsk Rapsolie
1 Spsk Sojasauce
1,50 Dl æblejuice
2 Spsk Ahornsirup
0,50 Stk Hel kanel
350 Gram Hvidkål
2 Stk Gulerødder
0,50 Stk Løg
100 Gram Creme Fraiche
1 Spsk Hvidvinseddike
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
1 Tsk Sennep
1 Tsk Sukker
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
KYLLINGELÅR, HELE
RAPSOLIE
SOJASAUCE
ÆBLEJUICE
AHORNSIRUP
HEL KANEL
HVIDKÅL
GULERØDDER
LØG
CREME FRAICHE
HVIDVINSEDDIKE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
SENNEP
SUKKER
GROFT SALT
STØDT PEBER
(11) 216,90 DKK