FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ahornmarineret kylling med coleslaw

Opskrift: Ahornmarineret kylling med coleslaw

Saftig, marineret kylling med sprød og smagfuld coleslaw.

Tilberedningstid ca. 70 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

INGREDIENSER

750 Gram Kyllingelår, hele
2 Spsk Rapsolie
1 Spsk Sojasauce
1,50 Dl æblejuice
2 Spsk Ahornsirup
0,50 Stk Hel kanel
350 Gram Hvidkål
2 Stk Gulerødder
0,50 Stk Løg
100 Gram Creme Fraiche
1 Tsk Sennep
1 Spsk Hvidvinseddike
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
1 Tsk Sukker
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

OBS! Kyllingen skal marineres i køleskabet i minimum 1 dag.

1. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle. Kom rapsolie, kyllingelår, sojasauce, æblejuice, ahornsirup, kanelstang og hvidløg i en stor frysepose. Bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i køleskabet i minimum 1 dag.

2. Hæld indholdet ud i en bradepande med skindsiden opad. Steg kyllingelårene i ca. 1 time ved 200 °, til de er gyldenbrune, og kødet falder af benene.

3. Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne på et råkostjern. Hak løget fint, og bland grøntsagerne.

4. Rør dressingen ud i salatskålen, og smag den til. Vend grønsagerne i.
Samlet pris
Rapsolie
Rapsolie
12,95
12,95
>
Sushi & Sashimi
Sushi & Sashimi
41,95
41,95
>
Ahornsirup
Ahornsirup
45,95
45,95
>
Hel kanel
Hel kanel
641,70
13,95
>
Sommer Hvidkål
Sommer Hvidkål
17,00
17,00
>
Gulerødder
Gulerødder
13,50
13,50
>
Rødløg
Rødløg
9,95
9,95
>
Dijon Sennep
Dijon Sennep
8,25
8,25
>
Hvidvinseddike
Hvidvinseddike
17,50
17,50
>
Hvidløg
Hvidløg
0,00
27,95
>
Sukker
Sukker
0,00
8,25
>
Middelhavssalt
Middelhavssalt
0,00
35,95
>