FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ahornmarineret kylling med coleslaw

Opskrift: Ahornmarineret kylling med coleslaw

Saftig, marineret kylling med sprød og smagfuld coleslaw.

Tilberedningstid ca. 70 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

OBS! Kyllingen skal marineres i køleskabet i minimum 1 dag.

1. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle. Kom rapsolie, kyllingelår, sojasauce, æblejuice, ahornsirup, kanelstang og hvidløg i en stor frysepose. Bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i køleskabet i minimum 1 dag.

2. Hæld indholdet ud i en bradepande med skindsiden opad. Steg kyllingelårene i ca. 1 time ved 200 °, til de er gyldenbrune, og kødet falder af benene.

3. Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne på et råkostjern. Hak løget fint, og bland grøntsagerne.

4. Rør dressingen ud i salatskålen, og smag den til. Vend grønsagerne i.
(11) 213,90 DKK

INGREDIENSER

750 Gram Kyllingelår, hele
2 Spsk Rapsolie
1 Spsk Sojasauce
1,50 Dl æblejuice
2 Spsk Ahornsirup
0,50 Stk Hel kanel
350 Gram Hvidkål
2 Stk Gulerødder
0,50 Stk Løg
100 Gram Creme Fraiche
1 Spsk Hvidvinseddike
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
1 Tsk Sennep
1 Tsk Sukker
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
KYLLINGELÅR, HELE
RAPSOLIE
SOJASAUCE
ÆBLEJUICE
AHORNSIRUP
HEL KANEL
HVIDKÅL
GULERØDDER
LØG
CREME FRAICHE
HVIDVINSEDDIKE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
SENNEP
SUKKER
GROFT SALT
STØDT PEBER
(11) 213,90 DKK