FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ovnbagte hele kyllingelår med honning og timian

Opskrift: Ovnbagte hele kyllingelår med honning og timian

Hele kyllingelår med timian og sød honning. Dertil brune ris og dampede grøntsager. Delikat, sundt og nemt.

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Skær løgene i skiver og læg dem i en bradepande. Krydr med salt og peber.

2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Læg kødet oven på løgene.

3. Dryp honning over, og drys timiankviste over.

4. Stil bradepanden i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader, og steg til kyllingen er gennemstegt - ca. 45 minutter.

5. Tilsæt bouillon, hvis der mangler væde i bradepanden.

6. Kog risen.

7. Damp gulerødder skåret i stave eller skiver alt efter smag og behag. Damp broccolibuketter.
(8) 136,25 DKK

INGREDIENSER

750 Gram Kyllingelår, hele
6 Stk Løg
2 Spsk Honning flydende
7 Kviste Frisk timian
1 Dl Grønsagsbouillon
3 Dl brune ris
3 Stk. Gulerødder
1 Bundt broccoli
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
KYLLINGELÅR, HELE
LØG
HONNING FLYDENDE
FRISK TIMIAN
GRØNSAGSBOUILLON
BRUNE RIS
GULERØDDER
BROCCOLI
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
STØDT PEBER
(8) 136,25 DKK