Opskrift: Kyllingebryst med æbler og grov mos

Saftig og sprød kyllingebryst med syrlige æbler og forårsløg, og dertil kartoffel/broccoli mos.
Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.
Sådan gør du:
1. Kog kartoflerne. Lad broccolibuketter koge med de sidste 5-7 minutter. Hæld vandet fra.
2. Mos kartoflerne og grøntsagerne groft med en gaffel. Smag til med salt og peber.
3. Skær æbler i tern og forårsløg i skiver.
4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt, peber og timianblade. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg det ca. 6 minutter på hver side, til det er gennemstegt.
5. Tag kødet af panden, og hold det varmt.
6. Kom æbler og forårsløg på panden, og steg dem under omrøring, til æblerne koger lidt ud.
7. Stænk med balsamico under stegningen, og tilsæt bouillon lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.
INGREDIENSER
260 Gram Frijensenborg kyllingebryst
2 Stk Æble
4 Stk Forårsløg
1 Dl Grønsagsbouillon
250 Gram Kartofler
250 Gram broccoli
Varer som vi regner med, du har
0,50 Tsk Timian
2 Tsk Olivenolie
3 Tsk Balsamico
RecipeList0
ÆBLE


RecipeList0
RecipeList0
KARTOFLER


RecipeList0
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
Tjek om du i forvejen har..
RecipeList0
OLIVENOLIE

