INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Kyllingebryst med æbler og grov mos

Opskrift: Kyllingebryst med æbler og grov mos

Saftig og sprød kyllingebryst med syrlige æbler og forårsløg, og dertil kartoffel/broccoli mos.

Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Kog kartoflerne. Lad broccolibuketter koge med de sidste 5-7 minutter. Hæld vandet fra.

2. Mos kartoflerne og grøntsagerne groft med en gaffel. Smag til med salt og peber.

3. Skær æbler i tern og forårsløg i skiver.

4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt, peber og timianblade. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg det ca. 6 minutter på hver side, til det er gennemstegt.

5. Tag kødet af panden, og hold det varmt.

6. Kom æbler og forårsløg på panden, og steg dem under omrøring, til æblerne koger lidt ud.

7. Stænk med balsamico under stegningen, og tilsæt bouillon lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.
(7) 108,30 DKK

INGREDIENSER

260 Gram Frijensenborg kyllingebryst
2 Stk Æble
4 Stk Forårsløg
1 Dl Grønsagsbouillon
250 Gram Kartofler
250 Gram broccoli
Varer som vi regner med, du har
0,50 Tsk Timian
2 Tsk Olivenolie
3 Tsk Balsamico
FRIJENSENBORG KYLLINGEBRYST
ÆBLE
FORÅRSLØG
GRØNSAGSBOUILLON
KARTOFLER
BROCCOLI
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
TIMIAN
OLIVENOLIE
BALSAMICO
(7) 108,30 DKK