FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Perlebygotto med svampe og bacon

Opskrift: Perlebygotto med svampe og bacon

Nordisk mad er rustikt, velsmagende og super simpelt. Perlebygotto med svampe og bacon er en meget nem ret, der uden tvivl vil falde i god smag – og så kan den også sagtens fungere som gæstemad

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek Simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

INGREDIENSER

1 Stk Skalotteløg
250 Gram Brune cahmpignoner
1 Bundt Persille
200 Gram Bacon i tern
250 Gram perlebyg
100 Gram Vesterhavsost
1 Spsk Oksefond
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
1 Spsk Olivenolie
1 Tsk Groft salt
1 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Snit løg, hvidløg, svampe og persillestilke (gem persilletoppene til drys)

2. Snit bacon og steg det på en stor, tør pande til det er færdigt. Læg det på en tallerken med køkkenrulle

3. Kom olie på panden, hvis der ikke er nok fedtstof fra din bacon, og steg så løg, svampe, hvidløg og persillestilke i ca. 4 minutter under omrøring – tilsæt bacon og lad det småsimre i nogle få minutter. Tilsæt så perlebyg og kalvefond og rør rundt i ca. to minutter – perlebyggen skal ikke tage farve. Tilsæt så vand og salt. Lad det simre ved svag varme i ca. 25 min. eller til væsken er opløst. Perlebyggen er færdig, når den er blød, men stadig med bid i – tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du ikke synes, at perlebyggen er færdig, når væsken er væk.

4. Smag til med peber og drys med persille og ravost el. Vesterhavsost.
Samlet pris
Skalotteløg
Skalotteløg
14,50
14,50
>
Persille
Persille
8,95
8,95
>
Bacontern
Bacontern
13,50
13,50
>
Perlebyg
Perlebyg
17,95
17,95
>
Hvidløg
Hvidløg
0,00
27,95
>
Groft Salt
Groft Salt
0,00
2,75
>