FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Risotto med sprød parmaskinke og parmesan

Opskrift: Risotto med sprød parmaskinke og parmesan

Nordisk mad er super velsmagende, rustikt og så består det af en masse simple råvarer – præcis ligesom denne risotto med sprød parmaskinke

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek Simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. I en gryde varmer du hønsebouillon op, så det næsten koger

2. Snit grøntsagerne som angivet ovenfor – svits det hele på en stor pande og tilsæt så risottoris og rosmarin, når løgene er klare. Lad det hele varme med nogel få minutter under omrøring. Kom så det hele op i en stor gryde og opløs de 2 bouillonterninger i 1 liter vand – bliv ved med at komme mere bouillon i gryden i takt med, at risene suger væsken – du skal røre i det hele tiden. Det tager ca. 30 min. før risene er færdige. Hvis de stadig er for hårde, når væsken er væk, kan du tilsætte lidt vand. Smag på dem løbende, så du har en idé om, hvornår de er færdige – de skal være bløde, men med lidt bid i.

3. Steg parmaskinken på en tør pande i mellemtiden

4. Tag så risottoen af varmen og tilsæt smør og revet parmesan. Rør rundt i risottoen. Server med sprød parmaskinke og lidt parmesan og rosmarin til drys.
(10) 176,70 DKK

INGREDIENSER

1 Stk. Skalotteløg
1 Stk Bladselleri
2 Spsk Frisk rosmarin
400 Gram Risottoris
2 Stk Hønsebouillon
20 Gram Smør
100 Gram Parmesanost
200 Gram Parmaskinke
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
1 Spsk Olivenolie
SKALOTTELØG
BLADSELLERI
FRISK ROSMARIN
RISOTTORIS
HØNSEBOUILLON
SMØR
PARMESANOST
PARMASKINKE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
OLIVENOLIE
(10) 176,70 DKK