FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Madpandekager med asparges og parmaskinke

Opskrift: Madpandekager med asparges og parmaskinke

En nem og hurtig opskrift med madpandekager

Tilberedningstid ca. 65 min.

Udviklet af Giulia Bellesso
Giulia er fra byen Novara, som er den næststørste by i regionen Piemonte. Novara er kendt som hovedproducenten af gorgonzola. Piemonte er en grøn og frodig region, der byder på Alperne, bakkede skovområder og endeløse rækker af vinmarker med nogle af de fineste druer der findes.

Sådan gør du:

Pisk mel og mælk sammen, indtil der ikke er klumper i. Tilsæt æg, smeltet smør, en knivspids salt, og smag til med muskatnød.

Pisk blandingen godt sammen, og lad den evt. hvile i køleskabet i ½ time. Bag pandekagerne i olie ved middelhøj varme.

Skyl aspargesene, skær enderne af, og kom dem i en gryde med kogende vand i bunden. Damp dem i 2-3 min. så de er al dente.

Skær mozzarella og gedeost i tern. Læg en skive parmaskinke, 3-4 asparges og 2 spsk. af osten på pandekagen og rul den sammen.

Læg pandekagerne i et smurt fad, pensl dem med smeltet smør, og drys revet parmesan over.

Bag dem i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Pynt dem med bredbladet persille.
(12) 195,10 DKK

INGREDIENSER

200 g Fuldkornsmel
5 dl Mælk
4 Æg
50 g Smør
1 tsk Muskatnød
200 g Asparges grønne
250 g Mozzarella
70 g Gedeost
8 skiver Parmaskinke
70 g Parmesanost
3 blade Persille
Varer som vi regner med, du har
1 tsk Fint salt
1 tsk Friskkværnet Peber
1 spsk Olivenolie
FULDKORNSMEL
MÆLK
ÆG
SMØR
MUSKATNØD
ASPARGES GRØNNE
MOZZARELLA
GEDEOST
PARMASKINKE
PARMESANOST
PERSILLE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
OLIVENOLIE
(12) 195,10 DKK