FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Lakseroulade med flødeost og peberrodscreme

Opskrift: Lakseroulade med flødeost og peberrodscreme

Laks er en perfekt forret, og specielt til påske. Denne version kan med fordel laves dagen i forvejen, så du ikke skal tænke på det, når dine gæster kommer til middag.

Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
Udviklet af Simone Thrane Nielsen I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek Simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

OBS! Skal laves dagen inden eller minimum 5 timer før servering.

1. Fordel et stykke husholdningsfilm på bordet og placer laksen derpå i en lang firkant – der skal være laks alle steder, så lad det gerne overlappe hinanden lidt.

2. Bland flødeost, citron, dild og salt og peber i cremen og fordel den over laksen i et jævnt lak. Skyl spinaten, hak den og kom også den på laksen. Rul laksen sammen som en roulade, pak den ind i husholdningsfilmen og kom den i køleskabet.

3. I en skål blander du peberrodscremen sammen – blot bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Stil den på køl til servering.

4. Rugbrødschips laves i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft. Skær rugbrød ud i tynde skiver, drys med olie og flagesalt og bag dem i ca. 10 min. på en bageplade beklædt med bagepapir til de er gyldne – hold øje med dem. Lad dem køle af på en rist inden servering.

5. Når laksen har sat sig og det hele skal serveres, fordeler du salaten på tallerkenerne. Skær laksen ud i mindre skiver og drys med dild. Server med rugbrødschips og peberrodscremen.
(11) 188,10 DKK

INGREDIENSER

480 Gram Røget laks
100 Gram Flødeost neutral
1 Håndfuld Frisk Spinat
1 Bundt Frisk dild
2 Spsk Citronsaft
250 Gram Creme Fraiche
2 Spsk Peberrod
140 Gram Rugbrødschips
1 Pose Bl. salatblade
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
RØGET LAKS
FLØDEOST NEUTRAL
FRISK SPINAT
FRISK DILD
CITRONSAFT
CREME FRAICHE
PEBERROD
RUGBRØDSCHIPS
BL. SALATBLADE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
STØDT PEBER
(11) 188,10 DKK