INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Friske vietnamesiske forårsruller

Opskrift: Friske vietnamesiske forårsruller

Friske forårsruller er en nem, sund og super lækker asiatisk ret, som man kan sidde og hygge med i lang tid, mens man spiser.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek Simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Dyp rispapir i vand i ca. 10 sekunder. Det vil stadig føles lidt stift, men læg det på tallerkenen, så suger det selv vandet og bliver blødt. Jeg har normalt altid en eller to store tallerkener med vand på bordet, så man nemt og hurtigt kan dyppe sit rispapir i vandet.

2. Når dit rispapir på tallerkenen begynder at virke klistret, kommer du dit fyld på. Sørg for at lægge det i en lille bunke på midten af papiret. Der skal være luft rundt omkring fyldet, så du kan lukke rispapiret – desto mindre fyld desto nemmere er de at lukke.

3. Når du har kommet dit ønskede fyld i, så folder du dem sammen. Start med at fold top og bund ind først og så siderne - gerne lidt stramt, men ikke så de sprækker.

4. Så skulle du gerne have en lille rispapirsrulle med fyld. Du kan nu enten vælge at spise den som den er, eller skære den over og spise dem i halve. Dyp din forårsrulle i soya eller en sød chilidip.
(15) 287,50 DKK

INGREDIENSER

130 Gram Rispapir
500 Gram kyllingefilet
250 Gram risnudler
1 Bundt Forårsløg
2 Stk Avocado
1 Stk Agurk
500 Gram Tomat
5 Stk Gulerødder
2 Stk Peberfrugt
250 Gram Frisk Spinat
1 Bundt Frisk Koriander
1 Dl Chilisauce sød
1 Dl Sojasauce
RISPAPIR
KYLLINGEFILET
RISNUDLER
FORÅRSLØG
AVOCADO
AGURK
TOMAT
GULERØDDER
PEBERFRUGT
FRISK SPINAT
FRISK KORIANDER
CHILISAUCE SØD
SOJASAUCE
(15) 287,50 DKK