FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Grillet sandwich med medister, spidskål og æblemustardo

Opskrift: Grillet sandwich med medister, spidskål og æblemustardo

Medister er lækkert. Sandwich er lækkert. Og de to ting kombineret, er bare virkelig lækkert! Denne opskrift på sandwich med medister er perfekt til en lidt overdådig weekendfrokost eller et sprødt måltid aftensmad – velbekomme!

Tilberedningstid ca. 50 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Kom medister i en gryde og dæk med koldt vand.

2. Pil løg og skær i kvarte. Kom løg i gryden sammen med peberkorn, eddike og salt. Bring medister forsigtigt i kog og lad det simre ved svag varme i 5 minutter. Skum det hvide skum af undervejs. Sluk for varmen og lad medisteren trække i 5-10 minutter i kogelagen, indtil den har sat sig helt.

3. Snit spidskål, skyl i koldt vand og afdryp grundigt. Kom kål i en skål og drys med salt og spidskommen. Vrid og klem kålen lidt, så salt trænger ind i kålen. Lad kålen stå og salte i 15-20 minutter.

4. Skyl æbler og skær i grove tern. Kom dem i en gryde med eddike, vand, sukker og fennikelfrø. Kog æbler under låg ved svag varme i 10-12 minutter, til det bliver en tæt kompot. Tag gryden af varmen og smag til med sennep, salt og peber. Smag til med lidt eddike og sukker, alt efter hvor sur/sød du ønsker din mustardo. Kom i en skål og afkøl let.

5. Skyl og hak persille og vend det i kålen. Skyl og hak timian.

6. Varm olie på en grillpande eller almindelig pande. Steg medisteren ved medium varme i ca. 5 minutter på hver side, så den får flotte grillstriber, men ikke sprækker. Krydr med salt og peber.

7. Dryp brødskiverne med olie og lidt hakket timian og grill dem på grillpanden (eller steg dem på den almindelige pande), når du har taget medisteren af. Grill brød til det er gyldent og sprødt.

8. Smør det grillede brød med æblemustardo og byg en sandwich af grillet medister og saltet kål med persille.
(10) 201,20 DKK

INGREDIENSER

600 Gram medisterpølse
10 Stk Sorte peberkorn
5 Spsk Æbleeddike
400 Gram spidskål
1 Tsk Spidskommen
4 Stk Æble
2 Spsk Rørsukker
10 Stk Fennikelfrø
0,50 Bundt Persille
Varer som vi regner med, du har
3 Tsk Olivenolie
2 Spsk Sennep
3 Tsk Groft salt
1 Nip Stødt peber
MEDISTERPØLSE
SORTE PEBERKORN
ÆBLEEDDIKE
SPIDSKÅL
SPIDSKOMMEN
ÆBLE
RØRSUKKER
FENNIKELFRØ
PERSILLE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
SENNEP
GROFT SALT
STØDT PEBER
(10) 201,20 DKK