FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Oksekødsfrikadeller

Opskrift: Oksekødsfrikadeller

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Rosanna Salamati
Rosanna er født på øen Ischia, som ligger i napolibugten. Øen er overdådigt frodig og kaldes l'isola verde - den grønne ø. Her har Rosanna hentet meget inspiration til den kunst, som hun har skabt gennem årene.

Sådan gør du:

Fjern evt. skorpe fra brødet og blødgør brødet i vand, pres derefter vandet ud af brødet.

Kom kødet i en skål sammen med det bløde brød, æg, finthakket persille, finthakket hvidløg, parmesan, salt og friskkværnet peber.
Ælt blandingen med hænderne, til den har en fast konsistens.

Kom olivenolie på en pande, form polpetterne med hænderne i frikadellestørrelse. Steg polpettene, til de er gyldne på hver side, og læg dem på fedtsugende underlag.

Serveres med frisk grøn salat og eventuelt kartofler.­ Polpettene smager også skønt kolde i picnickurven eller i madpakken.
(6) 152,50 DKK

INGREDIENSER

500 g Hakket oksekød
1 bundt Persille
1 Æg
100 g Parmesanost
3 skiver Hvidt brød
Varer som vi regner med, du har
2 Hvidløg
1 tsk Fint salt
1 tsk Friskkværnet Peber
2 spsk Olivenolie
HAKKET OKSEKØD
PERSILLE
ÆG
PARMESANOST
HVIDT BRØD
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
OLIVENOLIE
(6) 152,50 DKK