FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Thailandsk risnudelsalat med hakket gris og grønt

Opskrift: Thailandsk risnudelsalat med hakket gris og grønt

20 minutter og du har en lækker risnudelsalat med gris på bordet. Og så vil denne ret endda sende dine smagsløg på ferie. God tur og god fornøjelse.

Tilberedningstid ca. 20 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

INGREDIENSER

200 Gram Hakket svinekød
120 Gram risnudler
1 Stk Løg
125 Gram Hvidkål
1 Stk Peberfrugt
1 Stk hjertesalat
5 Spsk Chilisauce sød
2 Stk Lime
2 Spsk Sojasauce
2 Spsk Mandler
0,50 Bundt Frisk basilikum
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
SÅDAN GØR DU:

1. Tilbered risnudler efter anvisning på pakken. Skyl nudlerne under den kolde hane, lad dem dryppe af i en si og stil dem til side.

2. Pil løg og hvidløg og skær i strimler. Skyl og skær kål i tynde strimler. Skyl og skær peberfrugt igennem på langs, fjern kerner og stilk og skær i strimler. Skyl og skær salat i strimler.

3. Lad en wok, sautérpande eller en dyb pande blive varm. Tilsæt kødet og vend jævnligt, til det skiller og ændrer farve. Tilsæt løg og hvidløg og steg nogle minutter ved stærk varme. Kom kål og peberfrugt i under omrøring og dernæst chilisovs og 3-4 spsk limesaft. Smag til med sukker og fiskesovs og lad retten stege 3-4 minutter.

4. Bland retten med de afdryppede risnudler. Vend salaten i, lige før servering.

5. Drys med grofthakkede nødder og korianderblade eller andre hakkede krydderurter og server med chilisauce.