FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Thailandsk wok med gris og rød karry

Opskrift: Thailandsk wok med gris og rød karry

Curry in a hurry! Nem opskrift på thailandsk wok med rød karrypasta og mørbradbites. Lav det hele på en halv time og nyd den lune ret imens du drømmer dig til varmere, thailandske himmelstrøg. Og du kan lave den mild eller spicy, som du ønsker, ved at bruge mere eller mindre curry paste. Spice it up… spice it Down.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk vil med deres fantastiske opskrifter vise, at gris kan være både hurtigt, nemt og lækkert at tilberede. De ønsker desuden at vise hvordan opskrifter med gris kan passe til enhver situation - om det er hverdag eller fest. Meganemt.dk hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen i dit køkken.

Sådan gør du:

1. Kog ris som anvist på pakken.

2. Kog kokosmælken med rød karrypasta, til det er kogt lidt ind.

3. Fjern sølvsene og bimørbrad fra mørbraden og afpuds for sener, fedt og hinder. Skær kødet i 1 cm tynde skiver og krydr med salt og peber. Kom kødet i gryden til kokosmælken og kog i ca. 5 minutter.

4. Pil og hak hvidløg. Skræl gulerødder og skær i tynde skiver. Skyl blomkål og del i små buketter. Rens svampe og del i kvarte.

5. Kom grøntsagerne i gryden og kog til grøntsagerne er varme, men stadig sprøde, ca. 5 minutter.

6. Smag til med soja og evt. mere rød karrypasta.

7. Skyl koriander til pynt. Og så er du lige et smut i Thailand.
(9) 256,10 DKK

INGREDIENSER

500 Gram Svinemørbrad
4 Dl Kokosmælk
3 Spsk Rød karry pasta
250 Gram Gulerødder
500 Gram blomkål
250 Gram Champignon
3 Spsk Sojasauce
1 Håndfuld Frisk Koriander
4 Dl Parboiled ris
Varer som vi regner med, du har
4 Fed Hvidløg
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
SVINEMØRBRAD
KOKOSMÆLK
RØD KARRY PASTA
GULERØDDER
BLOMKÅL
CHAMPIGNON
SOJASAUCE
FRISK KORIANDER
PARBOILED RIS
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
GROFT SALT
STØDT PEBER
(9) 256,10 DKK