FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Grisespyd af mørbrad, kartoffelsalat og grillede tomater

Opskrift: Grisespyd af mørbrad, kartoffelsalat og grillede tomater

Grillen står og venter sultent på at du mader den. Du er lige kommet hjem, og ved at solen ikke holder for evigt, så der skal grilles nu. Prøv med disse ultra nemme Grillstegte skinkespyd med pesto og grill-tomater. Det tager max. en halv time alt i alt, og så er alle glade.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Tænd for grillen. Læg spiddene i koldt vand.

2. Kog kartofler, hvis de ikke er kogte. Skyl, rens og skær forårsløgene i tynde skiver Rør surmælksproduktet med sennep og smag til med salt og peber. Vend kartofler skåret i skiver og forårsløg i. Gem lidt grønt forårsløg til pynt.

3. Skær mørbraden i ca. 2 cm tykke skiver og del dem i to. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Sæt kødet på spid og steg dem på grill eller en grillpande ca. 2 minutter på hver side – 4-5 minutter i alt. Kom pesto på.

4. Halver tomaterne, krydr med salt og peber og steg dem på grillen eller grillpanden.
(8) 190,15 DKK

INGREDIENSER

300 Gram Svinemørbrad
2 Spsk Pesto basilikum
450 Gram Kartofler
2 Tsk Dijonsennep
2 Dl Skyr
2 Stk Forårsløg
4 Stk Tomat
2 Skiver Groft brød
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
SVINEMØRBRAD
PESTO BASILIKUM
KARTOFLER
DIJONSENNEP
SKYR
FORÅRSLØG
TOMAT
GROFT BRØD
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
STØDT PEBER
(8) 190,15 DKK