FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Frikadeller med chili, lime og karry

Opskrift: Frikadeller med chili, lime og karry

I denne opskrift møder frikadeller asiatisk sauce, og voila den fedeste musik opstår. Det er nemt, hurtigt og bare tilpas dejligt anderledes med en delle i ny forklædning.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Kog ris efter anvisning på emballagen.

2. Pil løg og hak det ene til farsen. Skyl chili, skær den igennem på langs, fjern frø og mellemvægge og hak den fint eller skær i små tern. Rør kød med salt, peber, løg, chili og ½-1 dl vand, til det hænger sammen.

3. Form kødet til 6 små frikadeller. Varm olie på en pande ved god varme. Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når frikadellerne kommes på panden. Brun dellerne på alle sider, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 minutter, til de er gennemstegte. Tag dellerne af panden.

4. Rul limeblade sammen og skær dem i ultra-tynde strimler eller pres saften af ½ lime. Pil og hak løget til saucen. Kom løg, karry og kokosmælken på panden. Tilsæt limeblade, hvis du bruger limeblade, som smagsgiver. Lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag saucen til med salt, peber og limesaft, hvis du ikke har brugt limeblade.

5. Skyl salat og basilikum.
(11) 144,05 DKK

INGREDIENSER

200 Gram Hakket svinekød
2 Stk Løg
1 Stk Chili
1 Stk Lime
1 Tsk Karry
2 Dl Kokosmælk
2 Dl Parboiled ris
300 Gram Bl. salatblade
1 Håndfuld Frisk basilikum
Varer som vi regner med, du har
1 Tsk Olivenolie
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
HAKKET SVINEKØD
LØG
CHILI
LIME
KARRY
KOKOSMÆLK
PARBOILED RIS
BL. SALATBLADE
FRISK BASILIKUM
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
GROFT SALT
STØDT PEBER
(11) 144,05 DKK