FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Grillet mørbrad med bacon og asparges

Opskrift: Grillet mørbrad med bacon og asparges

En fantastisk opskrift på grillet mørbrad med bacon - en genvej til billige point på en varm sommeraften, hvor roséen bobler blidt og natten aldrig tager helt fat. Hvor grillen spreder sin varme, og alt går op i en højere enhed. Det perfekte aftenmåltid til den perfekte grillaften. Velbekomme og rigtig god fornøjelse!

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

INGREDIENSER

222,22 Gram Svinemørbrad
62,22 Gram Bacon i skiver
222,22 Gram Asparges grønne
66,66 Gram hjertesalat
35,55 Gram Parmesanost
0,66 Tsk Dijonsennep
0,44 Spsk Rødvinseddike
111,10 Gram Groft brød
Varer som vi regner med, du har
1,33 Spsk Olivenolie
0,44 Nip Groft salt
0,44 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Fjern bimørbrad og sølvsene på mørbraderne og afpuds for sener, fedt og hinder. Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og rul bacon omkring. Hold evt. baconen fast med et par tandstikkere.

2. Læg mørbraden på en varm grill ved indirekte varme og grill den ca. 20 minutter i alt. Vend kødet jævnligt. Tag mørbraden af grillen, når den har en centrumtemperatur på 62-65 grader - da er mørbraden er mest saftig.

3. Bræk rodenderne af de grønne asparges. Skær dem evt. lige lange og skyl dem. Grill de rå asparges 3-4 minutter på grillen.

4. Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør dernæst olien i lidt ad gangen, så dressingen kommer til at ligne en tynd mayonnaise. Den kan også bare rystes sammen, så bliver den helt tynd. Smag til med salt og peber og vend evt. dressingen i den skyllede salat eller server den til.

5. Smuldr osten over asparges eller salat.

6. Varm brødet på grillen.
Samlet pris