FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Koteletter med frisk pasta og svampe

Opskrift: Koteletter med frisk pasta og svampe

Fantastisk og hurtig opskrift på herregårdskoteletter med pasta og svampe. En perfekt dinner-for-two, som selv en italiener ville synge sole mio til. Svampene kan mikses, som du lyster – både friske, tørrede og måske dem du selv har fundet. Bon appetit!

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

INGREDIENSER

500 Gram Svinekoteletter
160 Gram Frisk pasta
200 Gram østershatte
1 Bundt Persille
40 Gram Parmesanost
Varer som vi regner med, du har
2 Fed Hvidløg
2 Tsk Olivenolie
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olie blive varm på en pande ved kraftig varme. Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når kødet kommes på panden. Brun kødet 1 minut på hver side, skru ned til lav varme og steg 15-20 minutter. Vend kødet ca. hver anden minut. Kødet er færdigstegt, når der ikke er blod ved benet. Tjek på siden der vender nedad ved servering. Kødet er mest mørt og saftigt, hvis det er svagt rosa ved servering.

2. Kog pastaen 'al dente'. Hæld vandet fra.

3. Rens svampe og skær i mindre stykker, fx i skiver. Pil hvidløg og hak dem fint. Skyl og hak persille.

4. Varm olie i en gryde ved god varme og rist svampene, til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og bouillon, fx terning og vand og lad det koge ved svag varme i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

5. Pynt med parmesanost i flager og persille.
Samlet pris