FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Cremet pastaret med kylling, bacon, pinjekerner og grønt

Opskrift: Cremet pastaret med kylling, bacon, pinjekerner og grønt

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

INGREDIENSER

1,82 Gram Frijensenborg kyllingebryst
Stk Peberfrugt
Bundt Forårsløg
0,34 Gram Grønne bønner
0,34 Gram Spinat helbaldet
0,22 Gram Sukkerærter
0,11 Gram Parmesanost
Spsk soyasauce
0,91 Ml Fløde
Stk Lime
0 Gram pinjekerner
0,11 Gram Bacon i tern
Varer som vi regner med, du har
Fed Hvidløg
SÅDAN GØR DU:

1. Rist bacon og pinjekerner på en tør wok, til det bliver sprødt.

2. Tag pinjekernerne og bacon af wokken og lad baconfedtet være i wokken.

3. Skær peberfrugten ud i tern, hak forårsløg, pres hvidløg, rengør spinaten og hak sukkerærterne i mindre stykker.

4. Skær eller klip kyllingen i mindre tern

5. Kom grøntsagerne og kyllingen i wokken, hvor baconfedtet er – lad det hele simre i wokken til kyllingen tager farve.

6. Riv parmesanosten og kom det ned til grøntsagerne og kyllingen

7. Pres limesaft ud over retten

8. Kom soya over retten

9. Skru lidt ned for varmen og kom fløden i

10. Kog frisk pasta.

11. Lad det hele simre i 5-7 minutters tid og drys med friskkværnet peber

12. Server med den friske pasta og drys de ristede pinjerkerner og bacon over
Samlet pris
Rød Peber
Rød Peber
8,95
8,95
>
Forårsløg
Forårsløg
8,00
8,00
>
Spinat
Spinat
19,95
19,95
>
Sukkerærter
Sukkerærter
17,95
17,95
>
Soja sauce
Soja sauce
10,95
10,95
>
Piskefløde
Piskefløde
21,95
21,95
>
Lime
Lime
4,50
4,50
>
Pinjekerner
Pinjekerner
27,95
27,95
>
Bacontern
Bacontern
13,50
13,50
>
Hvidløg
Hvidløg
0,00
27,95
>