INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Cremet pastaret med kylling, bacon, pinjekerner og grønt

Opskrift: Cremet pastaret med kylling, bacon, pinjekerner og grønt

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Rist bacon og pinjekerner på en tør wok, til det bliver sprødt.

2. Tag pinjekernerne og bacon af wokken og lad baconfedtet være i wokken.

3. Skær peberfrugten ud i tern, hak forårsløg, pres hvidløg, rengør spinaten og hak sukkerærterne i mindre stykker.

4. Skær eller klip kyllingen i mindre tern

5. Kom grøntsagerne og kyllingen i wokken, hvor baconfedtet er – lad det hele simre i wokken til kyllingen tager farve.

6. Riv parmesanosten og kom det ned til grøntsagerne og kyllingen

7. Pres limesaft ud over retten

8. Kom soya over retten

9. Skru lidt ned for varmen og kom fløden i

10. Kog frisk pasta.

11. Lad det hele simre i 5-7 minutters tid og drys med friskkværnet peber

12. Server med den friske pasta og drys de ristede pinjerkerner og bacon over
(12) 273,05 DKK

INGREDIENSER

800 Gram Frijensenborg kyllingebryst
1 Stk Peberfrugt
1 Bundt Forårsløg
150 Gram Grønne bønner
150 Gram Spinat helbaldet
100 Gram Sukkerærter
50 Gram Parmesanost
2 Spsk soyasauce
400 Ml Fløde
1 Stk Lime
30 Gram pinjekerner
50 Gram Bacon i tern
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
FRIJENSENBORG KYLLINGEBRYST
PEBERFRUGT
FORÅRSLØG
GRØNNE BØNNER
SPINAT HELBALDET
SUKKERÆRTER
PARMESANOST
SOYASAUCE
FLØDE
LIME
PINJEKERNER
BACON I TERN
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
(12) 273,05 DKK