FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ostepanerede kyllingelår med hvidkålssalat

Opskrift: Ostepanerede kyllingelår med hvidkålssalat

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 200°.

2. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.

3. Pisk ægget. Bland sesamfrø, rasp, paprika, revet parmesan, salt og peber. Vend lårene i ægget og derefter i osteblandingen.

4. Læg lårene i et smurt ovnfast fad, og steg dem midt i ovnen, til de er gennemstegte - ca. 55 min.

5. Skær appelsin og æbler i mundrette stykker, og snit hvidkålen fint.

6. Bland rapsolie, honning, rødvinseddike godt sammen, og smag til med salt og peber. Hæld blandingen over salaten, og pynt med valnødder.
(16) 287,85 DKK
! En eller flere af ingredienserne er udsolgt.

INGREDIENSER

8 Stk Kyllingeunderlår
1 Stk Æg
1 Spsk sesamfrø
2 Spsk Rasp
3 Spsk Parmesanost
1 Tsk Paprika
400 Gram Hvidkål
2 Stk Appelsin
2 Stk Æble
1 Håndfuld valnøddekerner
0,50 Dl Honning flydende
0,50 Dl Rødvinseddike
1,50 Dl Rapsolie
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
KYLLINGEUNDERLÅR
ÆG
Ingen sesamfrø fundet !
RASP
PARMESANOST
PAPRIKA
HVIDKÅL
APPELSIN
ÆBLE
VALNØDDEKERNER
HONNING FLYDENDE
RØDVINSEDDIKE
RAPSOLIE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
STØDT PEBER
(16) 287,85 DKK