FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Grundet den ekstraordinære situation, kan der forekomme udsolgte varer, erstatninger, kø i kundeservice og muligvis forsinkelser på leverancerne
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ostepanerede kyllingelår med hvidkålssalat

Opskrift: Ostepanerede kyllingelår med hvidkålssalat

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

INGREDIENSER

8 Stk Kyllingeunderlår
1 Stk Æg
1 Spsk sesamfrø
2 Spsk Rasp
3 Spsk Parmesanost
1 Tsk Paprika
400 Gram Hvidkål
2 Stk Appelsin
2 Stk Æble
1 Håndfuld valnøddekerner
0,50 Dl Honning flydende
0,50 Dl Rødvinseddike
1,50 Dl Rapsolie
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Forvarm ovnen til 200°.

2. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.

3. Pisk ægget. Bland sesamfrø, rasp, paprika, revet parmesan, salt og peber. Vend lårene i ægget og derefter i osteblandingen.

4. Læg lårene i et smurt ovnfast fad, og steg dem midt i ovnen, til de er gennemstegte - ca. 55 min.

5. Skær appelsin og æbler i mundrette stykker, og snit hvidkålen fint.

6. Bland rapsolie, honning, rødvinseddike godt sammen, og smag til med salt og peber. Hæld blandingen over salaten, og pynt med valnødder.