FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Lynstegt kylling med rucola, soltørrede tomater og pinjekerner

Opskrift: Lynstegt kylling med rucola, soltørrede tomater og pinjekerner

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

INGREDIENSER

390 Gram Frijensenborg kyllingebryst
45 Gram pinjekerner
150 Gram Rucola salat
9 Stk Soltørrede tomater
225 Gram Spaghetti
37,50 Gram Parmesanost
Varer som vi regner med, du har
3 Tsk Olivenolie
3 Fed Hvidløg
6 Spsk Balsamico
1,50 Nip Groft salt
1,50 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Kog pastaen.

2. Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.

3. Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker.
Krydr med salt og peber.

4. Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden, og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme, og steg fileterne ca. 6 minutter, til de er gennemstegte.

5. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden.

6. Tilsæt soltørrede tomater i strimler, og smag til med salt og peber. Vend pasta og rucola i ved servering. Pynt med parmesan og pinjekerner.