INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Lynstegt kylling med rucola, soltørrede tomater og pinjekerner

Opskrift: Lynstegt kylling med rucola, soltørrede tomater og pinjekerner

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Kog pastaen.

2. Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.

3. Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker.
Krydr med salt og peber.

4. Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden, og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme, og steg fileterne ca. 6 minutter, til de er gennemstegte.

5. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden.

6. Tilsæt soltørrede tomater i strimler, og smag til med salt og peber. Vend pasta og rucola i ved servering. Pynt med parmesan og pinjekerner.
(6) 123,10 DKK

INGREDIENSER

260 Gram Frijensenborg kyllingebryst
30 Gram pinjekerner
100 Gram Rucola salat
6 Stk Soltørrede tomater
150 Gram Spaghetti
25 Gram Parmesanost
Varer som vi regner med, du har
2 Tsk Olivenolie
2 Fed Hvidløg
4 Spsk Balsamico
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
FRIJENSENBORG KYLLINGEBRYST
PINJEKERNER
RUCOLA SALAT
SOLTØRREDE TOMATER
SPAGHETTI
PARMESANOST
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
BALSAMICO
GROFT SALT
STØDT PEBER
(6) 123,10 DKK