FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kyllingebrystfilet med couscoussalat

Opskrift: Kyllingebrystfilet med couscoussalat

Tilberedningstid ca. 45 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Kog couscoussen efter anvisningen på pakken og afkøl der herefter i koldt vand.

2. Skær blomkål og fennikel på et mandolinjern.

3. Hak forårsløg og bredbladet persille.

4. Bland couscous, blomkål, fennikel, forårsløg og persille sammen i en skål.

5. Skær fetaen i små tern og vend den i salaten.

6. Rør De 5 Gaarde Rapsolien sammen med citronsaft, salt og friskkværnet peber og bland den sammen med salaten.

7. Steg kyllingebrystet på grillen til det er gennemstegt.


Serveres gerne med et frisk flutes.
(12) 243,50 DKK

INGREDIENSER

700 Gram Frijensenborg kyllingebryst
2,50 Dl Couscous
1 Stk Fennikel
2 Stk Forårsløg
0,50 Stk blomkål
1 Håndfuld Persille
150 Gram Feta
4 Spsk Rapsolie
1 Spsk Citronsaft
1 Stk Flutes
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Groft salt
FRIJENSENBORG KYLLINGEBRYST
COUSCOUS
FENNIKEL
FORÅRSLØG
BLOMKÅL
PERSILLE
FETA
RAPSOLIE
CITRONSAFT
FLUTES
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
(12) 243,50 DKK