FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Mørbradgryde med champignon

Opskrift: Mørbradgryde med champignon

En ægte klassiker

Tilberedningstid ca. 45 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

Sådan gør du:

1. Kog risen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.

2. Afpuds mørbraden. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Bland hvedemelet med 1 tsk. salt og peber. Vend bøfferne heri.

3. Varm olien i en stegegryde. Brun bøfferne heri ad et par omgange. Tag dem op på en tallerken efterhånden.

4. Hak løgene. Svits bacon 2-3 min. i en gryde. Kom herefter løg og champignon i og svits dem med et par min. Drys resten af melblandingen over og vend godt rundt. Kom kødet tilbage i gryden sammen med tomatkoncentrat, paprika, oregano, bouillon og peber. Kog op. Lad gryden småkoge under låg ca. 15 min. Kom mælken i og kog op 1-2 min. under omrøring. Smag til med 1 tsk. salt og peber.

5. Nip bønnerne, skyl dem og kog dem 6 min. i usaltet vand, da resten af retten giver smagen. Hvis du bruger bønner fra frost skal du kun koge dem 3-4 min. Afdryp bønnerne i en sigte.
(11) 235,20 DKK

INGREDIENSER

500 Gram Svinemørbrad
4 Spsk Hvedemel
2 Stk Løg
50 Gram Bacon i tern
250 Gram Champignon
70 Gram Tomat puré
1 Spsk Paprika
3 Dl Svinebouillon
2 Dl minimælk
500 Gram Grønne bønner
300 Gram brune ris
Varer som vi regner med, du har
3 Spsk Olivenolie
1 Spsk Oregano
2 Tsk Groft salt
1 Nip Stødt peber
SVINEMØRBRAD
HVEDEMEL
LØG
BACON I TERN
CHAMPIGNON
TOMAT PURÉ
PAPRIKA
SVINEBOUILLON
MINIMÆLK
GRØNNE BØNNER
BRUNE RIS
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
OREGANO
GROFT SALT
STØDT PEBER
(11) 235,20 DKK