FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Chili sin carne

Opskrift: Chili sin carne

Tilberedningstid ca. 45 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

Sådan gør du:

1. Kog risene efter anvisningen på emballagen, men uden salt da resten af retten giver smagen.

2. Hak løgene. Skær gulerødder og bladselleri i små tern. Svits løg, gulerødder og bladselleri et par min. i olie i en gryde. Tilsæt bønner, bouillon, tomater i tern, tomatkoncentrat, presset hvidløg, krydderiblanding og peber.

3. Kog det hele sammen 10 min. under låg. Rør i det et par gange undervejs. Smag til med 1 tsk. salt.

4. Kom avocadokødet i en blender eller foodprocessor. Skær forårsløg, renset chili, hvidløg og tomat i mindre stykker og kom også det i. Rør det hele sammen. Smag til med ½ tsk. salt.

5. Server gryderetten med guacamole, lime skåret i både og kogte ris til.
(14) 150,20 DKK

INGREDIENSER

300 Gram brune ris
2 Stk Løg
4 Stk Gulerødder
200 Gram Bladselleri
450 Gram Kidneybønner, i lage
1 Ds Hakkede tomater
2 Spsk Tomat puré
2 Tsk Chili
2 Stk Avocado
3 Stk Forårsløg
2 Stk Jalapenos
1 Stk Tomat
2 Stk Lime
Varer som vi regner med, du har
2 Spsk Olivenolie
3 Fed Hvidløg
2 Tsk Groft salt
1 Nip Stødt peber
BRUNE RIS
LØG
GULERØDDER
BLADSELLERI
KIDNEYBØNNER, I LAGE
HAKKEDE TOMATER
TOMAT PURÉ
CHILI
AVOCADO
FORÅRSLØG
JALAPENOS
TOMAT
LIME
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
GROFT SALT
STØDT PEBER
(14) 150,20 DKK