FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Chili con carne

Opskrift: Chili con carne

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

INGREDIENSER

300 Gram brune ris
2 Stk Løg
2 Stk Gulerødder
400 Gram Hakket oksekød
400 Gram Hakkede tomater
40 Gram Tomat puré
1 Tsk Chili
4 Stk Jalapenos
10 Gram Mørk chokolade
15 Gram rosiner
225 Gram Kidneybønner, i lage
2 Stk Avocado
3 Stk Forårsløg
1 Stk Tomat
2 Dl Oksebouillon
Varer som vi regner med, du har
2 Tsk Oregano
1 Tsk Stødt kanel
1 Fed Hvidløg
4 Tsk Groft salt
2 Tsk Olivenolie
SÅDAN GØR DU:

1. Kog risene efter anvisningen på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.

2. Skær løg i tern og riv gulerødderne. Svits kødet i olie til det har skiftet farve. Tilsæt løg og gulerødder. Kom flåede tomater, tomatkoncentrat og bouillon ved. Hak jalapenos. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen salt.

3. Kog kødsovsen ved middel varme under låg ca. 15 min. Smag til med 1 tsk. salt.

4. Kom avocadokødet i en blender eller foodprocessor. Skær forårsløg, renset chili, hvidløg og tomat i mindre stykker og kom også det i. Rør det hele sammen. Smag til med ½ tsk. salt.

5. Server kødsovsen med ris, guacamole og peberfrugter skåret i strimler.
Samlet pris