FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Andebryst med glaserede grøntsager

Opskrift: Andebryst med glaserede grøntsager

Tilberedningstid ca. 65 min.

Udviklet af madplan.nu
Madplan.nu har stort fokus på madplanlægning, og sørger for at gøre det enkelt og nemt for alle at lægge en madplan, og derefter selv handle ind, eller få varerne leveret til døren.

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.

2. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i små tern. Pil rødløg, vask champignonerne og skær champignon i halve og rødløg i tern.

3. Kom grøntsagerne i et ildfast fad, og hæld olivenolie og æbleeddike over. Drys med sukker, salt, timian og peber.

4. Rids skindet på andebrystet, således at der fremkommer tern. Undgå at ridse helt ned i kødet. Gnid skindet med salt.

5. Bag andebryst i ovnen i et ildfast fad i ca. 20 minutter, og lad det herefter hvile i stanniol i 10 minutter. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 35 - 40 minutter. Vend grøntsagerne rundt ca. hvert 10. minut, så de ikke brænder på.

6. Skær andebrystet ud i skrå skiver, og server det sammen med grøntsagerne.
(8) 194,75 DKK

INGREDIENSER

400 Gram Gulerødder
800 Gram Kartofler
2 Stk Rødløg
250 Gram Champignon
2 Spsk Æbleeddike
600 Gram Andebryst
Varer som vi regner med, du har
4 Spsk Olivenolie
2 Tsk Sukker
2 Tsk Groft salt
1 Tsk Timian
1 Nip Stødt peber
GULERØDDER
KARTOFLER
RØDLØG
CHAMPIGNON
ÆBLEEDDIKE
ANDEBRYST
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
SUKKER
GROFT SALT
TIMIAN
STØDT PEBER
(8) 194,75 DKK