FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Gris Stroganoff af nakkefilet

Opskrift: Gris Stroganoff af nakkefilet

En lækker opskrift på en stroganoff-klassiker - bare med gris. Prøv den og det vil helt sikkert ikke være sidste gang, at du laver Gris Stroganoff. Opskriften er nem at lave, og efter halvanden time kan du stille lun og cremet mad på bordet.

Tilberedningstid ca. 120 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Skær kødet i store tern på 2-3 cm.

2. Bland mel, salt, peber og cayennepeber og vend ternene i melblandingen, så det lige sætter sig. Del kødet i to lige store portioner.

3. Varm 1 spsk. olie i en gryde ved god varme. Varm olien op under rigtig kraftig varme – der skal være så meget gang i komfuret, at olien begynder at komme med ”ssszzzss”-lyde, når kødet smækkes på panden. Brun halvdelen af kødet på alle sider, 2 minutter i alt.

4. Tag kødet op af gryden, tilsæt evt. lidt mere olie og brun den anden halvdel af kødet.

5. Rens svampe og skær i halve. Skræl gulerødder og skær i mindre stykker. Pil og hak hvidløg. Skyl timian og persille og hak persille.

5. Steg løg, svampe, gulerødder og hvidløg i gryden. Tilsæt kødet sammen med tomatpuré, kommen, paprika, vand, bouillonterning, fløde og timian. Lad hele molevitten simre i ca. 1½ time, til kødet er mørt. Smag til med salt og peber. Pynt med hakket persille ved anretning.

6. Kartoffelmos: Skræl kartofler og skær i tern. Kog i usaltet vand til kartoflerne er møre, ca. 20 minutter.

7. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med en moser, et piskeris eller hvad du nu har i køkkenet, og hæld mælk i lidt ad gangen, mens du pisker i mosen. Tilsæt smør og pisk til mosen har en glat konsistens. Smag til med salt og peber.
(12) 183,90 DKK

INGREDIENSER

500 Gram Nakkekoteletter
30 Gram Hvedemel
250 Gram Champignon
250 Gram Gulerødder
1 Bundt Persille
300 Gram perleløg
1 Spsk Tomat puré
0,50 Tsk cayennepeber
0,50 Tsk Paprika
1 Stk Svinebouillon
1 Dl Madlavningsfløde
1 Nip Kommen
Varer som vi regner med, du har
4 Fed Hvidløg
1 Nip Timian
2 Spsk Olivenolie
1 Nip Stødt peber
1 Nip Groft salt
NAKKEKOTELETTER
HVEDEMEL
CHAMPIGNON
GULERØDDER
PERSILLE
PERLELØG
TOMAT PURÉ
CAYENNEPEBER
PAPRIKA
SVINEBOUILLON
MADLAVNINGSFLØDE
KOMMEN
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
TIMIAN
OLIVENOLIE
STØDT PEBER
GROFT SALT
(12) 183,90 DKK